Taggar: hälsa

Testa din hälsa med ett blodprov från Werlabs

Werlabs erbjuder hälsokontroller genom blodprov som gör heltäckande och grundläggande analyser på viktiga områden för din hälsa. Hälsa är inte generell, utan något där alla individer ofta har unika behov och under ytan finns många indikatorer på hur du mår. Detta är något Werlabs vill kunna hjälpa till med, att förstå, följa och förbättra din individuella hälsa utefter dina egna behov - både i tid och över tid.

Hur fungerar det?

  1. Efter ditt köp får du ett värdebevis hemskickat, som du sedan använder för att aktivera din hälsokontroll på werlabs.se

  2. Du gör din hälsokontroll på en av Werlabs 140+ provtagningsställen runt om i Sverige. De flesta har drop-in mottagningar, men vissa kräver tidsbokning.

  3. Dina resultat presenteras därefter i Werlabs säkra och digitala journal. Vid slutresultat tillkommer en utförlig kommentar från en Werlabs-läkare som sammanfattar dina resultat på ett förståeligt och pedagogiskt sätt.

Om Hälsokontroll XL Plus

Hälsokontroll XL Plus är Werlabs mest omfattande hälsokontroll som analyserar 43 hälsomarkörer inom 8 viktiga områden för din hälsa: blodstatus, blodfetter, blodsocker, sköldkörtel-, inflammation-, lever- och njurvärden samt vitaminer och mineraler.

 

Vanliga Frågor

 

Varför räcker det inte att gå till en vårdcentral?

Din vårdcentral har inte som uppgift att ge dig alla tester och analyser du önskar utan kommer istället göra en egen bedömning om de tester och analyser de anser att du behöver baserat på symtom du upplever. Sedan kommer blodprovsresultaten till din läkare som sedan ger dig en sammanfattande bild av resultaten.

Med Werlabs har du full kontroll på vad du vill testa och du får full tillgång till detaljerad information och analys av dina resultat i din privata online-journal.

 

Ersätter Werlabs traditionell sjukvård?

Nej, Werlabs ersätter inte traditionell sjukvård utan är ett komplement. Har du symptom bör du uppsöka läkare för en helhetsbedömning. Notera att det inte alltid går att fastställa om man är frisk eller sjuk endast genom blodprov. Werlabs har inga cancermarkörer bortsett från PSA.

 

Hur fungerar min remiss, och när kan jag ta mitt blodprov?

Din remiss skickas elektroniskt så fort du har aktiverat ditt test, och du kan då ta ditt blodprov när det passar dig. Remissen är giltig i tre månader efter att du aktiverar ditt test. Om du inte har hunnit ta ditt blodprov under den tiden, kontakta Werlabs på kontakt@werlabs.se för att få hjälp.

 


Taggar: hälsa

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.