Taggar: apolosophy , hudvård

Vacker och välmående hud, helt enkelt

Känns det svårt att få kläm på din hudvårdsrutin? Alla produkter som trängs på hudvårdshyllan kan få vem som helst att känna sig en smula matt. Men att få och behålla en vacker och välmående hud behöver inte vara krångligt, tvärtom. Allt du behöver hålla koll på är rengöring, återfuktning och skydd.

Många av oss drömmer om den, den där mjuka och vackra huden som strålar av hälsa och lyster. Men samtidigt tycker också många att det känns en smula krångligt att vårda och ta hand om huden. Vilka produkter ska vi egentligen använda, på vilket sätt och i vilken ordning? Apolosophy Face är en hudvårdsserie med lättanvända och effektiva produkter som får din hud att må som allra bäst. Hemligheten ligger i rengöring, återfuktning och skydd.

"

Det är viktigt att ha en bra hudvårdsrutin, eftersom du annars inte får den effekt som du vill ha i din hud. Hoppar du över rengöringen kan dina crèmer inte tränga ner och göra nytta. Att vårda huden rätt är enkelt, allt du behöver göra är att rengöra ansiktet morgon och kväll och därefter smörja in huden med en återfuktande och barriärstärkande créme

Marie-Louise Broman, kategorichef och farmaceut på Apotek Hjärtat

 

Apolosophy Face är en komplett och lättanvänd hudvårdsserie, framtagen för att vårda, återfukta och skydda huden. Huden blir både ren och mjuk, samtidigt som den naturliga fuktbalansen både förstärks och förbättras tack vare ingredienser som redan finns naturligt i din hud.

Hela serien består av utvalda ingredienser av högsta kvalitet både vad gäller effekt och säkerhet. Den är dermatologiskt testad och passar alla hudtyper, även den känsliga. Ett medvetet val då den rekommenderas av Asthma Allergy Nordic och är certifierad av Vegan Society.

 

Det här är Apolosophy Face

Rengöring

Apolosophy 3 in 1 Micellar Cleansing Water
Ett micellärvatten som är ett extra bra val för den känsliga huden, eftersom det är lika milt som effektivt. Micellärvattnet både rengör, återfuktar och vårdar huden utan att påverka hudens naturliga fuktbalans. Oparfymerad.
Så gör du: Fukta en bomullsrondell och stryk varsamt över ansiktet morgon och kväll utan att skölja av.

 

Apolosophy Cleansing Gel

En återfuktande rengöringsgel som lika milt som effektivt tvättar bort makeup, smuts och andra orenheter. Oparfymerad.
Så gör du: Använd morgon och kväll på fuktad hud och skölj av med ljummet vatten.

 

Apolosophy Cleansing Lotion

En vårdande rengöringslotion som är det perfekta valet för den torrare huden. Smuts och makeup tvättas enkelt bort, samtidigt huden blir återfuktad på djupet. Oparfymerad. Så gör du: Applicera på fuktat ansikte och torka eller skölj av med ljummet vatten.

 

Apolosophy Cleansing Foam

En skönt krämig rengöringsmousse som effektivt tvättar bort smuts och makeup utan att störa hudens naturliga fuktbalans. Moussen innehåller fuktgivande ingredienser som vårdar och bidrar till att förbättra hudens mjukhet.
Så gör du: Använd morgon och kväll på fuktad hud, skölj av med ljummet vatten.

 

Apolosophy Hydrating Toner
Ett ansiktsvatten som rengör huden på djupet och har en återfuktande effekt. Huden känns både härligt ren och fräsch, samtidigt som den naturliga fuktbalansen bevaras. Oparfymerad.
Så gör du: Fukta en bomullsrondell och svep varsamt över ansikte och hals.

 

Apolosophy Eye Makeup Remover

Specifika rengöringsprodukter för ögonen är en smart investering, eftersom de både är anpassade för den tunna huden runt ögonen och effektivt tvättar bort den mest envisa makeup utan att irritera. Apolosophy Eye Makeup Remover lanseras i två varianter, med eller utan olja, där den senare är ett bra val för dig som bär kontaktlinser och lösögonfransar. Så gör du: Fukta en bomullsrondell och svep varsamt över ögonfransarna.

 Återfuktning och skydd

Apolosophy Moisture Day Cream passar en normal/kombinerad hud och innehåller glycerin och Sosium PCA, som både återfuktar, stärker och skyddar huden. Finns både som oparfymerad och milt parfymerad. Apolosophy Intense Moisture Day Cream innehåller fuktgivande karbamid och mjölksyra och är ett perfekt val för den lite torrare huden. Finns som både oparfymerad och milt parfymerad. Så gör du: Applicera varje morgon på väl rengjort ansikte.

 

Apolosophy Soft Bronze Day Cream
En färgad dagkräm som snabbt går in i huden och ger en tillfällig naturligt solkysst lyster. Din hud känns mjuk och återfuktad hela dagen. Så gör du: Smörj in varsamt för att få en jämn nyans. Var särskilt noga vid hårfästet och tona gärna ner mot halsen.

 

Apolosophy Moisture Night Cream & Apolosophy Intense Moisture Night Cream
En nattkräm reparerar och återfuktar din hud medan du sover, så att du kan vakna både lenare och mjukare. Apolosophy Moisture Night Cream är en nattkräm som stärker, skyddar och vårdar en normal/kombinerad hud. Oparfymerad.

Apolosophy Intense Moisture Night Cream skyddar, återfuktar och stärker den torrare huden. Oparfymerad. Så gör du: Applicera varje kväll på väl rengjord hud.

 

Apolosophy Intense Moisture Eye Cream
En ögonkräm som både skyddar och återfuktar den tunna huden runt ögonen, samtidigt som den motverkar mörka ringar och andra trötthetstecken.
Så gör du: Rolla in en liten mängd under ögonen morgon och kväll.

 

Shoppa Apolosophy Face här


Taggar: apolosophy , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.