Hudvårdsserie med omtanke om känslig hy!

Snällisar som skyddar och vårdar. Apolosophy Sensitive är en uppdaterad hudvårdserie av milda produkter som passar fint när huden är extra känslig, irriterad och torr. Unna dig en enkel hudvårdsrutin baserad på nordisk havreolja och hyaluronsyra, som mjukgör och stärker, när du behöver det som mest.

Ibland kan huden vara extra känslig och reagera med torrhet och irritation. Speciellt i ett nordiskt klimat, där årstider bjuder på bitande kyla och solstinna dagar. Apolosophy Sensitive är en serie speciellt framtagen för känslig hy. Känslig hy kan drabba alla, och är mer av ett hudtillstånd än en hudtyp.

I serien finns ansiktstvätt, multifunktionella ansiktskrämer, ögonkräm och serum – allt för en enkel rutin som kan anpassas till hudens olika tillstånd.

💚 Alla produkter är tillverkade i Norden och är snäll mot huden, djuren och miljön. Produkterna är hudirritationstestade, veganska och helt utan parfym. 💚

Milda produkter med havreolja och hyaluronsyra

Hela serien är baserad på nordisk havreolja, som lugnar och stärker hudbarriären. Nordisk betaglukan, en fiber från havre och korn, finns i alla produkter för att binda fukt och lugna en torr och irriterad hud. Hyaluronsyra, har adderats till fem av sex produkter och är som ett vattenglas för uttorkad hud.

 

Perfekt för hudens varierande behov

Serien innehåller multifunktionsprodukter som du kan anpassa efter behov, säsong och period. Ansiktskrämen finns i olika konsistens och anpassas enkelt efter vad din hy behöver just nu. Light för mer fet hud, Rich för torrisar eller Repair Cream för extra torra partier eller hela ansiktet.

– En multifunktionell produkt är bra att ha i badrumsskåpet, eller i handväskan, speciellt under kalla vintern. De flesta får extra torra partier så fort kylan kommer och då är Sensitive Repair Cream räddningen, säger Soma Bedri som jobbar med egna varumärken på Apotek Hjärtat.

 

Mild rengöring

Apolosophy Sensitive 3in1 Cleansing Lotion är en komplett ansiktsrengöring med mild rengöringmjölk, ögonmakeupremover och ansiktsvatten i ett. Tvätta bort eller avlägsna varsamt med bomullsrondell. Berikad med havreolja, betaglukan och hyaluronsyra.

Vårdande dagkräm

Apolosophy Sensitive Day Cream Light är en vårdande och mjukgörande ansiktskräm för dig med normal till kombinerad hud som även är känslig. Berikad med havreolja, betaglukan och hyaluronsyra.

Extra vårdande dagkräm

Apolosophy Sensitive Day Cream Rich är en extra vårdande och fyllig kräm. Den mjukgör, lugnar och passar dig med torr hud som också är känslig. Berikad med havreolja, betaglukan och hyaluronsyra.

För mycket torra partier

Apolosophy Sensitive Repair Cream är en intensivt mjukgörande och återfuktande ansiktskräm för extra torra partier, som även kan användas i hela ansiktet när det är extra torrt. Berikad med havreolja, betaglukan och hyaluronsyra.

Strålande ögon

Apolosophy Sensitive Eye Cream är en vårdande ögonkräm speciellt framtagen för känslig hy. Skyddar, mjukgör och återfuktar huden runt ögonen. Berikad med havreolja, betaglukan och hyaluronsyra.

Fuktgivande serum

Apolosophy Sensitive Oil Serum är ett vårdande oljeserum för känslig hy. Berikad med havreolja och rapsolja som är rik på E-vitamin och verkar lugnande och mjukgörande. Stärker hudens naturliga barriär. 
Taggar: apolosophy , sensitive , hudvård , känslig hy

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.