Oral-B

Oral-B

Oral-B är världsledande inom eltandborstar. Elektriska tandborstar tar effektivt bort plack och gör dina tänder skinande rena. Bland alla Oral-B:s olika modeller finns det en tandborste som passar just dig och dina tänder. Alla tandborstar är utvecklade och framtagna i samarbete med tandläkare. Oral-B tillverkar även andra produkter inom munvård såsom tandkräm, tandtråd och munskölj.

Vad för borste ska man välja? Alla borsthuvuden från Oral-B har olika funktioner för att du ska hitta den som passar dina behov bäst. Om du har känsligt tandkött passar Sensi UltraThin dig, då borststråna är extra mjuka. Cross Action är Oral-B:s mest avancerade borsthuvud där stråna är vinklade 16 grader, för att ta bort så mycket plack som möjligt. 3D White borsthuvud har en polerknopp som eliminerar fläckar från tändernas yta. Flossaction är ett borsthuvud som har mikropulsstrån, som ger dig en tandtrådslik rengöring. Slutligen finns det även borstar anpassade för barn, som är extra mjuka och små. För att veta när du behöver byta tandborsthuvud finns det en indikatorborst som börjar blekna när det är dags. Tandläkare brukar annars rekommendera att byta var tredje eller fjärde månad.

Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du eltandborstar från Oral-B för både barn och vuxna. Vi har även borsthuvuden samt en mängd andra munvårdande produkter från Oral-B såsom tandkräm och tandtråd. Köp Oral-B online hos oss på Apotek Hjärtat!

71 produkter

Oral-B Pro1 Svart

Oral-B Pro1 Svart

Webbpris

499:-

Säljs bara online

Oral-B iO4 Svart

Oral-B iO4 Svart

Webbpris

1199:-

Säljs bara online

Visa fler

Visar 24 av 71 produkter