Satisfyer

Satisfyer

Satisfyer erbjuder sexleksaker som ger njutning på egen hand eller tillsammans med en partner. Deras klitorisstimulatorer med patenterad Air Pulse-teknologi har blivit omskrivna världen över, men i sortimentet hittar du även penisringar, vibratorer och onanihjälpmedel. Köp produkter från Satisfyer enkelt och smidigt online hos oss på Apotek Hjärtat.

Satisfyer pro lufttrycksvibrator

Med hjälp av en unik tryckvågsteknologi kan Satisfyers tryckvågsvibrator stimulera klitoris på ett sätt som för många innebär garanterad njutning. Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du en stor variation av olika lufttrycksvibratorer från Satisfyer. Samtliga är vattentäta och har ett utbytbart huvud som enkelt rengörs. Lufttrycksvibratorn kommer i flera olika färger, former och storlekar så att du kan hitta den som passar dina preferenser bäst. 

Satisfyer menskopp 

I Satisfyers sortiment hittar du även menskoppar i stilren design. En menskopp är ett mensskydd som är gjort för att återanvändas många gånger. Satisfyers menskoppar kommer i två olika storlekar – en som rymmer 15 ml och en som rymmer 20 ml. Menskoppen är tillverkad i ett mjukt silikon som gör den bekväm att bära hela dagen. 

Satisfyer penisring för män

I vårt utbud hittar du även flera olika penisringar från Satisfyer. Genom att fästa ringen runt penisens rot kan erektionen vara längre. Flera av penisringarna i Satisfyers sortiment är dessutom vibrerande, vilket kan bidra till njutning. För dig som vill använda penisring tillsammans med en partner hittar du här även penisringar som är utformade för just det ändamålet. 

Satisfyer rabbitvibrator 

Förutom de klassiska lufttrycksvibratorerna erbjuder Satisfyer också vibratorer som både stimulerar klitoris och den inre G-punkten. Kombinationen av tryckvågor och vanliga vibrationer ger möjlighet till omfattande njutning som kan kontrolleras med ett knapptryck. Satisfyers rabbitvibrator finns i flera olika färger och former – välj den som bäst passar dina önskemål. 

Satisfyer onanihjälpmedel för män

Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du även Satisfyers onanihjälpmedel för män. Det är en sexleksak som har en stilren design och en insida av mjuk silikon. Med hjälp av vakuumeffekten blir stimuleringen intensiv och produktens storlek kan även regleras. Använd gärna vattenbaserat glidmedel tillsammans med produkten för att få en ännu bättre upplevelse. 

40 produkter

Visa fler

Visar 24 av 40 produkter