Weleda Skin Food - för mjuk och smidig hud

Weleda Skin Food är multiprodukten som blivit en stor internationell favorit och hyllad världen över tack vare det näringsrika innehållet. Skin Food beskrivs av många som den självklara "go-to" produkten, som tack vare sitt naturliga innehåll hjälper huden återhämta sig samtidigt som den återfuktar och ger fantastisk lyster.

100 % naturligt innehåll

Weleda Skin Food har en unik sammansättning av ett helt naturligt innehåll som passar extra bra för mycket torr hud. Den värdefulla formulan med dess höga näringsinnehåll återfuktar och vårdar torr hud, mjukgör läppar, fungerar som extra rik nattkräm och skapar glow. Den multifunktionella krämen ger rätt förutsättningar för en mjuk och smidig hud helt utan syntetiska ingredienser.

Värdefull formula med högt näringsinnehåll

  • Extrakt av styvmorsviol ger fukt, lugnar och skyddar, är rik på e-vitamin och karotenoider som skyddar cellerna mot oxidativ stress.
  • Extrakt av ringblomma är läkande, mjukgörande, antiinflammatorisk och stödjer regenerering av huden.
  • Extrakt av kamomill verkar lugnande, antiinflammatorisk och gynnar hudens återbildande. Idealisk för känslig hud.
  • Extrakt av rosmarin är vitaliserande, stärkande samt förbättrar hudens regenerativa processer. En naturlig antioxidant som även stimulerar blodcirkulationen.

    Weleda Skin Food har vunnit pris för Bästa Multiprodukt 2018 och fungerar som intensiv vård och näring till torr och mycket torr hud, samt verkar djup- och långtidsverkande. Upptäck Weleda Skin Food, med produkter för både ansikte och kropp. Missa inte heller Skin Food Light som innebär samma näringsrika formula - med lättare konsistens.

Taggar: torr hud , torr hy , torra läppar , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.