Taggar: aco , hårvård

Upptäck ACOs hårvårdsserie

Vackert hår börjar med en välmående hårbotten. Nya ACO Hair Care är hårvård som både ger dig ett välmående vackert hår och en hårbotten i balans. Att få ett lika strålande, som hälsosamt hår, har aldrig varit enklare.


Mår din hårbotten bra känns ditt hår ännu bättre. Faktum är att en hårbotten som är i obalans inte bara kan medföra obehag i form av torrhet och kliande, ditt hår kan också upplevas som fett eller glanslöst.

Hur hamnar hårbotten i obalans?

Det finns flera orsaker, till exempel kan för varma temperaturer i duschen, lite för starka hårvårdsprodukter eller skiftande hormonhalter i kroppen orsaka att hårbotten kommer i obalans och göra att ditt hår varken känns eller ser särskilt välmående ut. En lösning kan vara att använda hårvårdsprodukter som både ger dig ett rent och välmående hår och en balanserad hårbotten.

Svårt att hitta rätt i schampohyllan?

Med nya ACO Hair Care är det enkelt att både få en frisk hårbotten och ett vackert hår.

ACO Hair Care är en unik hårvårdserie som innehåller vårdande, stärkande och reparerande ingredienser, och som inte irriterar din hårbotten. Serien erbjuder både schampo och balsam, vilka kan tillföra extra volym, ge djup återfuktning och ha en reparerande effekt på skadade hårstrån. Bland ingredienserna finns bland annat återfuktande pantenol, glansgivande veteprotein, näringsgivande ceramider, fuktbindande aminosyror, stärkande risprotein och vårdande växtbaserade oljor. ACO Hair Care är en effektiv och mild serie som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande, färgbevarande och återuppbyggande effekt på hårstråna. Formulan är mjuk med en mild doft, dessutom är ACO Hair Care dermatologiskt testad.

Hitta rätt hårvårdsrutin för dig med ACO

 

ACO Volumising Shampoo och Conditioner

Volymgivande schampo som ger välkommen fyllighet och samtidigt har en balanserande effekt på din hårbotten. Med hjälp av bland annat återfuktande och mjukgörande pantenol och volymgivande och stärkande risprotein får håret både en tjockare känsla och en vacker glans. För bästa resultat, använd tillsammans med ACO Volumising Conditioner, ett vårdande och näringsgivande hårbalsam som ger hårstråna en naturlig glans och en fylligare känsla.ACO Repairing Shampoo och Moist & Repair Conditioner

Ett återfuktande och återuppbyggande schampo som både stärker och vårdar ditt hår och din hårbotten. Med hjälp av bland annat återfuktande pantenol och stärkande veteprotein får håret både en stärkande effekt och en välkommen glans. Använd i kombination med med ACO Moist & Repair Conditioner, ett näringsrikt och vårdande hårbalsam som både återfuktar ditt hår och ger det näring. ACO Moisturising Shampoo och Moist & Repair Conditioner

Ett återfuktande schampo som vårdar och ger glans till normalt hår. Formulan är härligt löddrande och innehåller bland annat fuktighetsgivande pantenol och näringsrika aminosyror. För bästa resultat, använd I kombination med Moist & Repair Conditioner.
Taggar: aco , hårvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.