Pressmeddelanden

 • Apotek Hjärtat är Sveriges grönaste varumärke

  18 februari 2021

  Apotek Hjärtat har utsetts till Sveriges grönaste varumärke inom kategorin apotek. Utmärkelsen baseras på en undersökning om hur svenska folket ser på frågor gällande hållbarhet och varumärken.  

  Läs hela pressmeddelandet
 • Apotek Hjärtat utökar sitt sortiment för fyrbenta – lanserar ny produktlinje för hund och katt

  16 februari 2021

  Apotek Hjärtat erbjuder sedan tidigare produkter för djur, och nu utökas sortimentet genom lanseringen av Hjärtats Djurvård med en rad nya vardagsprodukter för fyrbenta familjemedlemmar. Tuggpinnar, specialanpassade schampon och fodertillskott återfinns bland nyheterna.  

  Läs hela pressmeddelandet
 • Allt fler mår sämre psykiskt till följd av pandemin – varannan ung kvinna har påverkats negativt

  11 februari 2021

  Efter drygt ett år av förändrade vanor till följd av coronapandemin har Sifo, på uppdrag av Apotek Hjärtat, gjort en riksrepresentativ undersökning för att få en indikation på hur begränsningarna har påverkat vårt psykiska välmående. Undersökningen visar att allt fler mår sämre, jämfört med motsvarande undersökning som genomfördes i höstas. Unga kvinnor är de som påverkats mest negativt.

  Läs hela pressmeddelandet
 • ”Välj med Hjärtat” blir branschgemensam guide till transparent hållbarhetsarbete

  10 februari 2021

  Som första apoteksaktör införde Apotek Hjärtat 2017 en guide - ”Välj med Hjärtat” - för att lyfta de läkemedelsbolag som är transparenta med sitt miljö- och hållbarhetsarbete. Från start var ambitionen att detta skulle bli ett branschgemensamt åtagande, något som nu blir verklighet. Den 11 februari 2021 inför alla svenska apotek den gemensamma guiden ”Välvald” – för ökad transparens inom läkemedelsbranschen.

  Läs hela pressmeddelandet
 • Apotek Hjärtat ICA Kvantum Kronoparken i Umeå är Årets Apotek

  3 februari 2021

  Apotek Hjärtat ICA Kvantum Kronoparken i Umeå utsågs igår till Årets Apotek 2020. Utmärkelsen delas ut av Apotek Hjärtat centralt för att uppmärksamma särskilt goda insatser under det gångna året. Apotek Hjärtat ICA Kvantum Kronoparken i Umeå prisas som det allra bästa apoteket i konkurrens med kedjans övriga 392 apotek.

  Läs hela pressmeddelandet
 • + Visa fler
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.