Pressmeddelanden

 • Apotek Hjärtat presenterar ny produktserie inom brun utan sol - Apolosophy Self Tanning

  21 april 2021

  Apolosophy Self Tanning är Apotek Hjärtats nya serie av vårdande och effektiva brun utan sol-produkter, framtagna för de konsumenter som söker känslan av en mer solkysst hud året runt. Nyheterna innehåller vitamin E och mjukgörande sheaolja som bidrar till en mer välmående och återfuktad hud.

  Läs hela pressmeddelandet
 • Apotek Hjärtat presenterar hållbarhetsrapport för 2020

  19 april 2021

  Att på ett smittsäkert sätt säkerställa läkemedelstillgången, förbättra folkhälsan och öka transparensen vid läkemedelsproduktion är några av de fokusområden som presenteras i Apotek Hjärtats hållbarhetsrapport för 2020.

  Läs hela pressmeddelandet
 • Apotek Hjärtat och Mind inleder samarbete för att främja psykiskt välbefinnande i samhället

  15 april 2021

  I en ny Sifo-undersökning, gjord på uppdrag av Apotek Hjärtat, svarar 13 procent att de mår psykiskt dåligt, och 39 procent upplever att coronapandemin påverkat deras psykiska hälsa till det sämre. För att bidra till att främja psykiskt välbefinnande inleder Apotek Hjärtat och den ideella organisationen Mind ett långsiktigt samarbete.

  Läs hela pressmeddelandet
 • Två av tre tycker att TBE-vaccination är viktigt - men få är fullt vaccinerade

  13 april 2021

  Våren och sommaren ligger runt hörnet, och så även högsäsongen för fästingar och risken att drabbas av den fästingburna virussjukdomen TBE. Det oroar en tredjedel (35 procent) av de tillfrågade och två av tre (66 procent) anser att det är viktigt att ta TBE-vaccin. Trots detta är få fullt vaccinerade. Det visar en ny Sifo-undersökning, gjord på uppdrag av Apotek Hjärtat.  

  Läs hela pressmeddelandet
 • Två av tre tycker att det är svårt att hålla koll på sina vaccinationer - digitalt vaccinationskort ska underlätta

  16 mars 2021

  Enligt en ny undersökning från Sifo, gjord på uppdrag av Apotek Hjärtat, upplever två av tre (65 procent) att det är svårt att hålla koll på vilka vaccin man tagit under årens lopp. Vissa vaccin kräver påfyllnadsdoser för att skapa ett fullgott skydd, och då blir det extra viktigt att inte glömma. Nu finns ett digitalt vaccinationskort som hjälp för att komma ihåg nästa vaccination.

  Läs hela pressmeddelandet
 • + Visa fler
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.