Pressmeddelanden

 • Julnyheter från Apotek Hjärtat 2021 – årets senap får smak av calvados

  12 oktober 2021

  Apotek Hjärtats traditionsenliga julsortiment med klassiska produkter som glöggkrydda, svensk blomsterhonung och marmelad med smak av apelsin och saffran får även i år sällskap av några välsmakande nyheter. Ett svart te med smakinspiration från julklassikern skumtomte samt dragerade saffransmandlar med vit choklad och mjölkchoklad gör det befintliga sortimentet sällskap på hyllorna. Årets senap får smak av calvados, med toner av vinteräpplen, mandelmassa och vanilj.

  Läs hela pressmeddelandet
 • Apotek Hjärtat vill uppmuntra fler att undersöka kroppen efter förändringar – släpper bröst- och pungmeditation

  4 oktober 2021

  Regelbunden självundersökning är en viktig förebyggande åtgärd för att upptäcka cancer. Trots det upplever många att det är svårt att få till en bra rutin för att klämma på kroppen, och okunskapen kring hur man ska gå tillväga när man letar efter eventuella förändringar är stor, visar en ny Sifo-undersökning. För att uppmuntra fler att undersöka sig i vardagen släpper Apotek Hjärtat, genom appen Mindfully och Spotify, två meditationsprogram med fokus på självundersökning av bröst och pung.

  Läs hela pressmeddelandet
 • Apotek Hjärtat lanserar Apolosophy Active+ - ny aktiv och effektiv hudvård för en skräddarsydd rutin

  22 september 2021

  Huden i ansiktet är särskilt utsatt och mår bra av lite extra omtanke. Apotek Hjärtat presenterar nu den nya hudvårdsserien Apolosophy Active+, en uppsättning noggrant utvalda produkter för en effektiv, säker och personligt anpassad hudvårdsrutin. Serien består av sju olika serum för att möta hudens alla behov, en vitaliserande och lystergivande mask samt en vårdande ansiktskräm speciellt framtagen för att förstärka och stödja effekten av de nya produkterna.

  Läs hela pressmeddelandet
 • Unga snusar och röker mer under pandemin

  15 september 2021

  Att snusa eller röka kan påverka hälsan. Tobaksanvändning, framförallt rökning, kan påverka hjärtfrekvens och blodtryck samt orsaka permanenta skador på såväl tandkött som på munnens slemhinnor. Trots effekterna uppger var tredje person (32 procent) mellan 18 och 29 år att deras tobaks- och nikotinkonsumtion ökat under pandemin, enligt en ny Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Apotek Hjärtat.

  Läs hela pressmeddelandet
 • Apotek Hjärtat driver på hållbarhetsarbetet inom apotekssektorn

  9 september 2021

  Apotek Hjärtat inleder ett samarbetsprojekt för att analysera produkters livscykler tillsammans med IVL Svenska Miljöinstitutet, IDUN Minerals och Perrigo – för att driva på förståelsen och utvecklingen för en mer hållbar detaljhandel.

  Läs hela pressmeddelandet
 • + Visa fler
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.