Vacker solkysst hud med Apolosophys nya BUS-serie

Från torr och vinterblek hud till mjuk och solkysst hud på ett kick. Med Apolosophys nya brun utan sol kan du ge din hud härlig lyster och en brunare hudton – oavsett årstid. Spana in nyheterna här och hitta din nya BUS-favorit!

Gillar du den uppiggande och fräscha känslan av sommarbrun hud? Fördelarna med brun utan sol är många. Du får en bränna utan att behöva utsätta huden för solens skadliga påverkan och dessutom kan du få solkysst hud när som helst året runt. Nu lanserar Apolosophy en helt ny self tanning-serie som bjuder på härliga produkter – från topp till tå.  

Produkterna i den nya serien ger dig naturlig lyster och en brunare hudton. Ingredienserna är noggrant utvalda för att ge ett naturligt vackert och effektivt resultat. Bland annat används återfuktande glycerin och mjukgörande sheaolja samt antioxidanter som skyddar huden mot skadliga radikaler och stärker hudens barriär. Serien är dessutom dermatologiskt testade för att passa alla hudtyper. Den sköna och vårdande formulan är enkel att applicera på huden och absorberas snabbt.

 

DHA ger dig en hälsosam bränna

För att ge huden en brunare hudton använder Apolosophy, likt andra varumärke, det aktiva ämnet DHA, dihydroxiaceton. Du som använt brun utan sol tidigare har säkert märkt att det kan lukta lite speciellt. Lukten uppstår i den kemiska processen som uppstår när sockerarten DHA reagerar med proteiner i hudens yttersta lager, men du kan vara lugn – det är helt ofarligt.

Jämfört med den traditionella solbrännan är BUS ett hälsosamt alternativ eftersom du får en brunare hudton utan att tillbringa någon tid alls i solen. Men kom ihåg att brun utan sol inte skyddar mot UV-strålning. Huden under färgen är fortfarande känslig och du måste fortfarande använda solskydd för att vara skyddad mot UV-strålning.

 

Diskret eller djupare färg?

Apolosophy erbjuder två olika typer av brun utan sol. Har du inte provat brun utan sol tidigare eller om du vill ha en mildare effekt är Apolosophy Gradual Self Tanning ett bra alternativ. Den bygger successivt upp din bränna under flera dagar och ger en diskretare effekt. Vill du däremot en djupare färg och effekt efter bara några få timmar är det Apolosophy Instant Self Tanning som du ska välja. Samtliga produkter i serien ger dig en fin och jämn solbrun färg, utan orange underton.

Tips! Apolosophys Self Tanning är ofärgade krämer, men vill du vara helt säker på att de inte färgar av sig på lakan kan du sova med tunn tröja och byxa.

 

Här är nya Self Tanning-serien från Apolosophy

Apolosophy Gradual Self Taning Body

En lotion som gradvis bygger upp en naturlig färg och lyster. Den är lätt att applicera och går snabbt in i huden. Efter några dagar kommer en fin solbrun färg ha byggts upp. Apolosophy gradual har en uppfriskande doft av blom- och fruktnoter.

 

Apolosophy Instant Self Tanning Body

Få vacker solbrun hud med denna brun utan sollotion som ger effekt inom tre timmar. Huden får en naturlig färg samtidigt som produkten vårdar och mjukgör huden. Apolosophy Instant Self Tanning Body är oparfymerad.

 

Apolosophy Instant Self Tanning Face

Hyn i ansiktet är särskilt tunn och det är därför bra att välja en BUS-produkt som är särskilt anpassad för ansiktet. Med Instant Self Tanning Face kommer din hy tre timmar efter få en brunare hudton och naturlig lyster.

 

Läs mer: Steg för steg: Lyckas med brun utan sol


Taggar: brun utan sol , sommar , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.