Taggar: aco , känslig hy , hudvård

Produkter för känslig hy - ACO Sensitive Balance

ACO presenterar serien Sensitive Balance, en hudvårdsserie med prebiotika speciellt framtagen för dig med känslig hy. Mer än 75% av nordiska kvinnor upplever känslig hy, oavsett hudtyp.

  

Huden är kroppens största organ och exponeras dagligen för yttre och inre påfrestningar som temperaturskillnader, fria radikaler och stress. Dessa påfrestningar kan leda till att huden hamnar i obalans och blir känslig – ett tillstånd som syns till exempel genom att huden blir rödflammig, kliar och blir torr.

Med 80 år av expertis har ACO nu tagit fram Sensitive Balance, en serie speciellt anpassad för känslig hy. Samtliga produkter i serien innehåller prebiotika som förbättrar hudens naturliga balans, hyaluronsyra som verkar på djupet och ger långvarig återfuktning och panthenol som lugnar och stärker hudbarriären. 

 

Aktiva ingredienser

Prebiotika - förbättrar hudens naturliga balans genom att stärka de goda bakterierna på huden. Läs mer här!
Hyaluronsyra - återfuktar huden på djupet.
Pantenol - lugnar huden

Förutom att alla produkter i serien innehåller dessa aktiva ingredienser är de även fria från parfym, färgämnen och alkohol. Produkterna är dermatologiskt testade på känslig hud och har kliniskt bevisade resultat.

 

Ta en närmare titt på Sensitive Balance

 

 ACO Sensitive Micellar Gel är en skonsam och svalkande gel som effektivt rengör ansikte, ögon och läppar samtidigt som den lugnar och återfuktar huden. Rengöringen kan tvättas av med vatten eller torkas bort. Använd morgon och kväll.

- Mild ansiktsrengöring för känslig hy

- Återfuktar och lugnar huden

- Behaglig gelformula som kan tvättas eller enkelt torkas av om du vill undvika vatten

 

 

I serien finns två ansiktskrämer som används dag och kväll. Konsistenserna skiljer något men effekten är densamma – mjuk, frisk och följsam hud.

 

ACO Sensitive Face Fluid är en lättare kräm för normal/kombinerad hud som går mot det känsliga hållet. Krämen innehåller förutom hyaluronsyra, panthenol och prebiotika även E-vitamin som vårdar och skyddar huden. Krämen täpper inte igen porer och reducerar rodnad och irritation. 

- Mild ansiktskräm med lätt konsistens

- Skyddar, stärker och balanserar känslig hud

- Ger intensiv återfuktning i upp till 24H

 

 

 

ACO Sensitive Face Cream (beräknad leverans vecka 48) är en mild, närande och lugnande ansiktskräm med rik konsistens som passar torr till mycket torr och känslig hud. Krämen är också perfekt för alla hudtyper under vinterhalvåret när huden behöver extra näring och en ordentlig mjukgörare. Krämen innehåller Nordic Canola Oil som ger näring och återfuktar på djupet.

- Den rika konsistensen är anpassad för torr till mycket torr, känslig hud.

- Gör huden mindre känslig över tid och reducerar rödflammighet.

- Skyddar, stärker och återfuktar huden på djupet.

 

 

 

ACO Sensitive Eye Cream är en lätt och mild ögonkräm för det känsliga ögonområdet. Ögonkrämen är berikad med allantoin som motverkar irritation och verkar lugnande. 

- Lugnar omedelbart huden

- Med en intensivt återfuktande formula

- Näringsberikar den känsliga huden runt ögonen

 

  


Taggar: aco , känslig hy , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.