Ida Warg

Ida Warg

Ida Warg Beauty månar om en sund livsstil, välmående och hälsa med skönhetsprodukter som är av hög kvalitet i snygga förpackningar. Produkterna är allergivänliga, 100% veganska, cruelty free och tillverkade i Norden. I sortimentet hittar du brun utan sol-produkter och hårvård med högkvalitativa, vårdande och mjukgörande ingredienser.

Ida Wargs populära brun utan sol-serie består av flera olika selftan-produkter som gör det enkelt att få en solkysst, fräsch och naturlig solbränna. Produkterna är veganska, snälla mot huden och passar att använda på de flesta hudtyper.

Hårvården består av fem serier med schampo, balsam, serum och hårmasker som vårdar och återfuktar håret. Everyday är extra milda produkter som rengör utan att torka ut och passar för dig som tvättar håret ofta. Silver-serien med sina violetta pigment ger blonda hår en uppfräschning genom att neutralisera gula toner samtidigt som det vårdar håret. Volume skyddar och ger ny fyllighet och volym till fint hår. Repair återuppbygger och reparerar skadat hår samtidigt som håret blir mjukt och får glans. Moisture verkar extra återfuktande, mjukgörande och utslätande för torrt eller grovt sprött hår. I sortimentet finns också tre djupverkande inpackningar som är perfekta när du vill unna ditt hår något extra, eller för att ta med i resväskan på solsemestern. Alla produkter är veganska, cruelty free, parabenfria, silikonfria, sulfatfria och allergitestade.

Köp dina produkter från Ida Warg online på Apotek Hjärtat.

125 produkter

Visa fler

Visar 24 av 125 produkter