ACO

ACO

Det nordiska hudvårdsmärket ACO har sedan starten 1939 utvecklat hudläkemedel och hudvårdsprodukter som exklusivt säljs på apotek. ACO erbjuder hudvård för ansiktet, kroppsvård och intimvård, deodoranter samt lip balms och mycket annat.

ACO hudvårds-och läkemedelsföretag har ett eget utvecklingslaboratorium där de bedriver sin egna forskning. Här utvecklas allt från läkemedel till exklusiva hudvårdsprodukter. Alla ingredienser i ACO:s produkter innehåller noga utvalda ämnen som har en tydlig funktion. ACO arbetar med läkemedel och kosmetika vilket resulterar i att produkterna får det bästa ur två världar. ACOs närhet till den nordiska marknaden gör att de snabbt kan anpassa sig efter marknaden då de snabbt kan fånga upp trender och förändringar.

ACO erbjuder hudvård för både ansikte och kropp. De erbjuder rengöring för ansiktet som är en viktig del i hudvårdsrutinen. Huden utsätts dagligen för yttre påfrestningar i form av avgaser, väderförhållanden och andra faktorer därför är det viktigt att rengöra ansiktet morgon och kväll med produkter anpassade efter din hud. ACOs produkter har olika egenskaper, precis som din hy, därför är det viktigt att välja produkter anpassat för normal, torr, fet, kombinerad eller mogen hy. Hos oss på Apoteket Hjärtat hittar du ACOs vårdande hudvårdsserier, till exempel ACO Spotless för fet, oren och aknebenägen hud eller ACO Face som är en serie med ansiktsvård anpassad för alla hudtyper.

ACO erbjuder även lotion och krämer för kroppen. I ACOs sortiment finns kräm och lotion som effektivt återfuktar huden och ger en behaglig känsla och lämnar huden len. ACOs krämer och lotioner ger huden daglig omvårdnad samtidigt som de hjälper att behålla hudens styrka, elasticitet och har en skyddande förmåga. För bäst effekt är det viktigt att välja den produkt som passar just ditt behov och dagliga rutin. Kroppsvård i härliga limited editiondofter finns att köpa online på Apotek Hjärtat.

ACO erbjuder även ett komplett solskyddsortiment för hela familjen. ACO har utvecklat solskyddsprodukter som både skyddar och är skonsamma. ACOs återfuktande solskydd går lätt in i huden och är fria från parfym, färgämnen och alkohol. Alla solskyddsprodukter är även vattenresistenta.

ACO erbjuder något för alla och finns att handla online på Apotek Hjärtat.

164 produkter

Visa fler

Visar 24 av 164 produkter