Personlig hudvård från Apolosophy Active+

Lär dig mer om Hjärtats hudvårdsserie Apolosophy Active+. Med noga utvalda aktiva ingredienser blir det enklare att anpassa hudvården efter just din huds behov. Här guidar vi dig till vilka produkter och ingredienser som kan passa dig och din hud.

Huden är kroppens största organ och vårt yttersta skydd. Den är konstant exponerad för yttre påverkan och förändras med åren – därför behöver den också daglig omtanke för att må bra. Med hudvårdsserien Apolosophy Active+ är det enklare att skräddarsy din hudvård efter vad din hud behöver för tillfället. Serien innehåller flera olika serum, en ansiktskräm och en peeling.

 

- - - - -

Tanken bakom Apolosophy Active+ är att kunna
erbjuda noggrant utvalda aktiva ingredienser som
är väldokumenterade både vad gäller säkerhet
och effekt. Produkterna är oparfymerade och
dermatologiskt testade.

- - - - -


I serien hittar du populära och effektiva ingredienser som aktivt går ner och jobbar i huden. Välj en eller flera produkter för att komplettera din befintliga hudvårdsrutin eller skapa en helt ny baserat på sortimentet i Apolosophy Active+.

Lär känna produkterna
i Apolosophy Active+


Apolosophy Active+ Care & Barrier Face Cream 

(squalan + hyaluronic acid)  
En intensivt mjukgörande ansiktscreme. Den innehåller squalan som vårdar och mjukgör huden, samt hyaluronsyra som binder fukt och främjar hyns elasticitet.Används med fördel tillsammans med serum från Apolosophy Active+ för bästa effekt.

✔️ Återfuktar och binder fukt

✔️ Skyddar och stärker hudens struktur och skyddsbarriär

✔️ Passar alla hudtyper


 

Apolosophy Active+ Hyaluronic Acid Serum 

(hyaluronic acid 2% + inositol 4%) 
Serum med fuktbindande hyaluronsyra som även ökar cellförnyelsen. Tillsammans med det vårdande ämnet inositol boostas den fuktbindande och fuktgivande effekten ytterligare. Inositol ökar även elasticiteten och spänsten i hyn.

✔️ Återfuktar och binder fukt

✔️ Ger fylligare och slätare hy

✔️ Passar fuktfattig, torr och yttorr hy 

 


Apolosophy Active+ Retinoid Serum 

(retinyl palmitate 0,3% + squalan 15%)
Ett serum med retinylpalmitat som är en stabil och effektiv form av vitamin A. Den bidrar till en slätare och mer elastisk hy, motverkar rynkor och minskar hyperpigmentering. Serumet innehåller även mjukgörande och vårdande squalan.

✔️ Förbättrar hudens elasticitet och spänst

✔️ Reducerar pigmentfläckar

✔️ Passar mogen hy 

 

Apolosophy Active+ Niacinamide Serum 

(niacinamide 10% + PCA 4%)
Serum med den multifunktionella ingrediensen niacinamid (vitamin B3) som balanserar sebumproduktionen och verkar porminskande. Den bidrar till jämnare hudton, ökad elasticiteten och slätare hy. Innehåller även PCA som finns naturligt i huden och bidrar till att huden håller sig mjuk och följsam.

✔️ Förminskar porer och motverkar orenheter

✔️ Gör huden mer elastisk och bidrar till en jämnare hudton

✔️ Passar kombinerad och/eller oljig hy 

 

Apolosophy Active+ Vitamin C Serum

(ascorbyl glucoside 1% + panthenol 9%)
Innehåller askorbylglukosid – en stabil form av vitamin C. Den bidrar till ökad lyster, jämnare hudton och skyddar mot fria radikaler. Pantenol (provitamin B5) skyddar ytterligare mot yttre stress och ger serumet lugnande och reparerande egenskaper.

✔️ Stärker och reparerar hudbarriären

✔️ Ger ökad lyster och jämnare hudton

✔️ Passar trött och glåmig hy 


 

Apolosophy Active+ Vitamin E

(tocopheryl acetate + tocopherol 8%)
Ett serum med två varianter av antioxidanten vitamin E; tokoferylacetat och tokoferol. Vitamin E stärker epidermis (överhuden), lugnar stressad hy och bidrar till att bromsa hudens för tidiga åldrande. Canolaolja har mjukgörande och reparerande egenskaper och ökar elasticitet i hyn.

✔️ Motverkar för tidigt åldrande

✔️ Skyddar mot fria radikaler och stärker hudbarriären

✔️ Passar för tidigt åldrande hy

 

 

Apolosophy Active+ Peptide Serum 

(peptides x 2 + betaine 8%)
Innehåller peptider och fuktbindande betain. Peptider består av en utvald kedja av aminosyror och dessa kan ha olika uppgifter beroende på sammansättningen. Peptiderna i detta serum förbättrar hudens struktur, gör hyn mer motståndskraftig och stärker kollagensyntesen.

✔️ Motverkar fina linjer och rynkor

✔️ Gör huden mer elastisk och skyddar hudbarriären

✔️ Passar mogen hy

  

 

Apolosophy Active+ Caffeine Eye Serum 

(caffeine 5% + propanediol 4%)
Är ett mjukgörande ögonserum med den kraftfulla antioxidanten koffein. Den motverkar uppkomsten av rynkor, samt minskar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen. Propandiol ger serumet återfuktande och mjukgörande egenskaper.

✔️ Motverkar fina linjer och rynkor

✔️ Minskar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen

✔️ Passar den tunna och känsliga hyn runt ögonen
 

 


Apolosophy Hydroxy Acid Peeling Mask 

(AHA + BHA + PHA: 30%)
En effektiv och skonsam peelingmask. Den tar bort döda hudceller, ger en jämnare hudton och motverkar tilltäppta porer. Kombinationen av AHA, BHA och PHA gör den mildare mot huden och minskar risken för irritation. Använd max två gånger i veckan ochsmörj gärna in med serum och/eller ansiktscreme efteråt.

✔️ Ger ökad lyster och jämnare hudton

✔️ Motverkar rynkor och fina linjer

✔️ Passar trött och glåmig hy 

Varför ska du använda ett serum?

Serum innehåller mindre molekyler än en vanlig kräm och kan därför tränga ner djupare i huden och förstärka effekten av efterföljande krämer. Serumet appliceras före din vanliga kräm - varje dag eller vid behov.

De flesta serum kan användas både morgon och kväll. Eftersom serum innehåller en hög koncentration av aktiva ingredienser går det bra att kombinera flera olika serum och på det sättet behandla flera olika hudtillstånd. Välj gärna ett ansiktsserum utifrån vad du vill behandla och som även passar din hudtyp.

Se Hjärtats utbud av serum här


 


Taggar: ansiktsvård , aktiv hudvård , apolosophy

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.