Taggar: apolosophy , hudvård

Minska ålderstecken med Apolosophy Pro-Age Rosé

Apolosophy Pro-Age Rosé är en serie med sju hudvårdsprodukter som bygger på att förstärka det bästa som huden har naturligt, för att bibehålla och förbättra dess funktion över tid.

 

Hudens behov förändras med tiden

Apolosophy Pro-Age Rosé passar speciellt bra för dig över 40, genom att tillföra viktiga vitaminer och mineraler som minskar i huden med åldern. Serien består av dagkräm, nattkräm, serum, ögonkräm, enzympeeling, rengöringslotion samt toner. För dig som är mellan 25 - 40 år kan vi rekommendera serien Pro-Age Silver som förebygger tidiga ålderstecken, läs mer här!

 

Missa inte heller serien Apolosophy Sensitive, oparfymerad hudvård för dig med känslig hy. 

 

Fettproduktion, kollagen, elastin och hyaluronsyra minskar i huden med åldern och bidrar till att huden tappar spänst och får torrhetslinjer. Samtidigt försämras blodcirkulationen, vilket gör att huden blir tunnare, mindre rosig och har svårare att reparera sig.

 

– I takt med att vi åldras vill vi tillgodose hudens behov av fukt, fett och skydd men även tillsätta vitaminer och mineraler för att hålla den i god kondition. Detta har vi haft med oss i framtagningen av Apolosophy Pro-Age säger Marie-Louise Broman, farmaceut på Apotek Hjärtat.

 

Apolosophy Pro-Age tillverkas i Sverige, produkterna är milt parfymerade eller oparfymerade och alla är fria från ingredienser med animaliskt ursprung (veganska). Produkterna passar dig med normal till torr hy.

Apolosophy Pro-Age finns att köpa på alla Apotek Hjärtat och här på apotekhjartat.se.

 

 

Pro-Age Rosé Face Cleansing Lotion

Face Cleansing Lotion är en krämig och mjuk rengöringslotion som milt och effektivt avlägsnar makeup samt rengör huden. Vårdande oljor och aminosyror lämnar en len, mjuk och smidig hud. Innehåller vitamin B, PCA och hyaluronsyra. För normal till torr hud. Milt parfymerad.

 

 

Pro-Age Rosé Face Cleansing Toner

Cleansing Toner är ett återfuktande och rengörande ansiktsvatten som avlägsnar orenheter. Gör huden uppfriskad och mjuk. Rik på hyaluronsyra som binder fukt. Innehåller också PCA som gör huden mjuk och smidig. För normal till torr hud. Milt parfymerad.

 

 

 

 

Pro-Age Rosé Day Cream

Återfuktande uppstramande dagcreme som minskar synliga tecken på åldrad hud och ger ökad elasticitet och ny lyster. Vårdande oljor, hyaluronsyra och PCA bidrar med intensiv fukt och gör huden mjuk och smidig. 

 

 

 

 

 

 

Pro-Age Rosé Night Cream
Lugnande och vårdande nattcreme som ger ökad elasticitet, ny lyster och som minskar synliga tecken på åldrad hud. Vitamin B3 bidrar till en jämnare hudton medan hyaluronsyra och PCA bevarar fuktbalansen.

 

 

 

Pro-Age Rosé Serum

Serum som ger en riktig fukt- och vitaminboost till huden. Ger extra näring, spänst och återställer hudens elasticitet och smidighet. Applicera några droppar under dag- och nattcreme. Innehåller hyaluronsyra, PCA, mineraler och vitamin B3.

 

 

 

 

Pro-Age Rosé Enzym Peeling

En effektiv enzympeeling som på bara på två minuter tar bort döda hudceller, löser upp pormaskar och ger hyn ny lyster och förbättrad fuktbalans. Rengör och återfuktar. Innehåller glukonsyra som exfolierar och hyaluronsyra som binder fukt.

 

 

 

Pro-Age Rosé Eye Cream

Återfuktande och mjukgörande ögoncreme som skyddar och minskar synliga tecken på åldrad hud. Hyaluronsyra binder fukt och gör att huden känns spänstig och jämn, samtidigt som PCA motverkar ålderstecken. Innehåller glycerin, PCA och vitamin B3. Oparfymerad

 

 

 

 

 

 

 

 


Taggar: apolosophy , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.