Rfsu

RFSU

RFSU - Riksförbundet för sexuell upplysning - erbjuder en serie högkvalitativa produkter inom sex och samlevnad. RFSU vill bidra till ett mer lustfyllt och säkert sexliv. Elise Ottesen-Jensen startade Riksförbundet för sexuell upplysning 1933. I början stred RFSU för frågor som rätten till abort och preventivmedel, sexualundervisning i skolorna och avkriminalisering av homosexualitet. För att få pengar till verksamhetens arbete började man sälja kondomer- och så fungerar det än idag. RFSU arbetar med dessa frågor genom kurser, konferenser och deltagande i debatter. Arbetet sker lokalt, nationellt och internationellt.  Arbetet har lett till stora förändringar och till och med lagändringar. RFSU har ett frihetsperspektiv och rättighetsperspektiv på sexualiteten som utgår från allas frihet att vara, frihet att välja och frihet att njuta. RFSU driver också en klinik, RFSU-kliniken, som finns på Medborgarplatsen i Stockholm.

RFSUs vision är att de ska vara det självklara valet för konsumenter när det kommer till köp av kondomer och andra produkter inom kategorierna sex och samlevnad. De är marknadsledande på kondomer i Norden genom bland annat varumärkena Thin, Profil och Grande. Dessa finns att köpa online på Apotek Hjärtat.

RFSU erbjuda produkter av högsta kvalitet som ger män och kvinnor ett säkert och mer lustfullt sexualliv. RFSU har en egen fabrik i Hennan i Hälsingland där de testar och packar kondomerna. För att kunna garantera hög kvalité så att kunderna känner sig trygga med produkterna testas kondomerna i ett ackrediterat laboratorium som säkerställer att kondomerna är säkra och håller den högsta kvaliteten.

Som tidigare nämnt grundar sig RFSU:s affärsidé på att överskottet från RFSUs försäljning går direkt tillbaka till förbundet och bidrar till att sprida information om samlevnadsfrågor i Sverige och hela världen. När du köper en produkt från RFSU bidrar du alltså till deras arbete med sexualupplysning och mänskliga rättigheter - vilket skapar förutsättningar för att förbättra och förändra människors liv världen över.  

Hos Apotek Hjärtat kan du köpa flera produkter från RFSU online. I sortimentet finns RFSUs populära glidmedel, kondomer, massageoljor, sexleksaker men även produkter för intimvård som intimtvätt och intimrakning.