Snäll hudvårdsduo för barn

Klåda, torrhet och irritation. Barnens hud är extra känslig och behöver därför extra omtanke. Hjärtats Special Care Junior är en duo av milda och vårdande hudvårdsprodukter som är speciellt anpassade för barns torra och känsliga hud.

Kyla, sol, vind och bad. Barns hud är ofta känsligare än vuxnas och får utstå många prövningar i vardagen. Hjärtat Special Care Junior är snälla produkter, som är framtagna för att passa alla barn från 0 till 12 år.

Milda produkter för barn

Förebygger torr och irriterad hud

I duon hittar du Hjärtat Special Care Junior Duschskum och Hjärtat Special Care Junior Hudkräm. En perfekt kombination som både rengör effektivt och återfuktar intensivt för att tillsammans förebygga torr och irriterad hud.

Snäll och skonsam formula

Huden blir ren och återfuktad tack vare milda ingredienser. Duon innehåller glycerin och extrakt från sockerbeta som hjälper till att mjukgöra och bibehålla hudens naturliga barriär. Duschskummet rengör skonsamt med ingredienser från äpple och hudkrämen är berikad med rapsolja som minskar torrhet.

Parfymfri och allergivänlig duo

Det är lätt att välja rätt. Produkterna är parfymfria och rekommenderas av Asthma Allergy Nordic. Formulan är hudirritationstestad och tolereras av de allra känsligaste av våra små hjärtan.


Oslagbar duo

Använd gärna produkterna som en duo. Börja med det löddrande duschskummet i duschen eller badet och smörj sedan med hudkrämen som går in i huden utan att kladda.

Hjärtat Special Care Junior Duschskum
Milt och rengörande duschskum för barn 0–12 år. Återfuktar och bibehåller huden naturliga barriär utan att torka ut.

Hjärtat Special Care Junior Hudkräm
Mjukgörande hudkräm för barn 0–12 år med mycket torr och känslig hud. Återfuktar och skyddar huden mot torrhet, irritation och klåda.

 
Tips! Smörj direkt efter bad eller dusch, när huden är fuktig, så går krämen lättare in i huden.

 


Taggar: hudvård för barn , känslig hud , torr hud , bebis

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.