Taggar: hudvård , inkeylist

Prisvärd hudvård med The INKEY List

70 % av alla människor är förvirrade när det gäller hudvård. The INKEY List gör det enkelt. De är här för att hjälpa dig att hitta rätt lösningar för en bättre hud, upptäcka effektiva produkter som verkligen fungerar och ger dig dem resultat du vill ha, allt till ett tillgängligt pris.

Oavsett vad du har för hudtyp har The INKEY List produkterna som kan hjälpa dig uppnå precis det du önskar. Genom att identifiera din hudtyp kan du hitta produkterna som hjälper dig uppnå god hudhälsa. 

Normal hy

En normal hudtyp kännetecknas av att vara väldigt konsekvent, det vill säga genomgår inte allt för stora förändringar under varken månaden eller säsongen. Porerna är varken förstorade eller förminskade, huden känns len och texturen jämn. Huden kan sägas vara i balans.

Den perfekta rutinen för en normal hudtyp är att fokusera på återfuktning och skydda huden. Med vår virala Oat Cleansing Balm tas smink och orenheter bort i ett svep samtidigt som den bibehåller hudbarriären. Följ upp med Hyaluronic Acid Serum som återfuktar och mjukgör huden samtidigt som alla nästkommande produkter blir ännu mer effektiva. För ögonen appliceras Caffeine Eye Cream som reducerar mörka ringar och påsar. Avsluta med Omega Water Cream, en lättviktigt vattenbaserad ansiktskräm som snabbt absorberas för långvarig återfuktning.

Fet hy

En fet hudtyp kännetecknas av att producera mycket fett. Hudens ser ofta blank ut, porerna är stora och det kan blossa upp finnar, blemmor eller pormaskar.

Den perfekta rutinen för en fet hudtyp är att djuprengöra och arbeta med lätt återfuktande samt balanserade produkter. Salicylic Acid Cleanser har en lätt exfolierande effekt för att rengöra på djupet. Följ upp med återfuktande Hyaluronic Acid Serum som passar bra för en fetare hudtyp tack vare sin lättviktiga formula. Applicera därefter Niacinamide Serum som balanserad talgproduktionen, minskar uppkomsten av porer samtidigt som den lugnar en fet hud. Avsluta med Omega Water Cream, en lättviktigt vattenbaserad ansiktskräm som snabbt absorberas för långvarig återfuktning.

Torr hy

En torr hudtyp kännetecknas av att vara tight och stram, speciellt när du rengjort ansiktet. Ibland kan huden fjälla eller klia.

Den perfekta rutinen för en torr hudtyp är att tillföra både fett och fukt. Starta med Hyaluronic Acid Cleanser som skonsamt rengör huden utan att torka ut den. Följ upp med Hyaluronic Acid Serum som återfuktar och mjukgör huden samtidigt som alla nästkommande produkter blir ännu mer effektiva. Applicera därefter Polyglutamic Acid Serum som tillför maximalt med fukt och skyddar hudbarriären. Avsluta med 10% Urea Moisturizer som är kliniskt bevisad att lugna huden och tillföra fukt i 48 timmar. 

Kombinerad hy

En kombinerad hudtyp kännetecknas av något förstorade porer men ändå en jämn hudtextur. Det är inte ovanligt att vara lite torr på kinderna men oljig i T-zonen som löper över pannan, näsan och hakan.

Den perfekta rutinen för en kombinerad hudtyp är att använda produkter som både balanserar och återfuktar huden. Rengör ansiktet med Fulvic Acid Cleanser som har en skonsamt exfolierande effekt utan att torka ut samtidigt som huden rengörs på djupet. Följ upp med Glycolic Acid Toner som ljusnar upp för en jämnare hudton och hudtextur samt riktar in sig på dem oljigare områdena för att balansera huden. Avsluta med Omega Water Cream, rik på omega som balanserar huden fuktnivåer och effektivt riktar in sig på både torra och oljigare områden.  


Taggar: hudvård , inkeylist
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.