Hitta rätt anti age-hudvård från Vichy

Att åldras är naturligt och i takt med att vi blir äldre förlorar huden spänst, fyllighet och elasticitet. Om detta är något du vill att din hudvårdsrutin ska påverka så har Vichy ett stort utbud av produkter med målinriktad effekt på de allra flesta ålderstecknen, så att du kan hitta något som passar din hudtyp, ålder och livsstil.

Under perioden 24 maj - 20 juni får du som är klubbmedlem 25% på alla ansiktsprodukter från Vichy. Se hela kampanjen här.

I samarbete med Vichy.

Vilken anti-age serie från Vichy passar dig?

Slow Age – för  de första ålderstecknen

Slow Âge är serien för dig som önskar att sakta ner utvecklingen av ålderstecken eller reducera de allra första tecken på åldrande, men samtidigt stötta huden genom att vårda och skydda den mot yttre påfrestningar.
Passar dig ca 25-35 år.
 Liftactiv – anti-age som passar alla

Liftactiv består av två serier som passar olika hudvårdsbehov som hjälper till att behålla hudens fasthet och att effektivt motverka ålderstecken. Båda underkollektionerna är till för ålderstecken, men de har lite olika fokusområden:
Liftactiv Specialist är en avancerad anti-ageserie som motverkar rynkor, fina linjer och pigmentförändringar samt förbättrar hudens textur.
Liftactiv Supreme är en enklare, mer traditionell anti-agerutin med fokus på rynkor, fyllighet och fasthet.
Passar dig ca 35-50 år.

 

 


Neovadiol – för mogen hud

Neovadiol är specifikt anpassad till den mogna hudens behov. Oavsett i vilket stadie av klimakteriet du är i, kommer du att ha nytta av dessa hudvårdsprodukter. Produktserien Compensating Complex bidrar till att kompensera för klimakteriets effekter på huden.

Efter övergångsåldern passar serien Neovadiol Magistral som ger spänst, näring och smidighet. För lite mer mogen hud rekommenderas produktserien Neovadiol Platinium Rose som ger huden spänst, en hälsosam rosa lyster och en härlig känsla av välbefinnande.
Passar dig 50+ år.

Neovadiol Magistral


Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.