Hitta rätt anti age-hudvård från Vichy

Vichy Laboratories är ett franskt dermokosmetiskt varumärke som grundades 1931 av Dr Haller, en hudläkare som upptäckte de hudförbättrande egenskaperna hos Vichys vulkaniska vatten.


Att åldras är naturligt och i takt med att vi blir äldre förlorar huden spänst, fyllighet och elasticitet. Om detta är något du vill att din hudvårdsrutin ska påverka så har Vichy ett stort utbud av produkter med målinriktad effekt på de allra flesta ålderstecknen, så att du kan hitta något som passar din hudtyp, ålder och livsstil.

 

Vilken anti-age serie från Vichy passar dig?

Rengör och boosta huden först

Som alla bra hudvårdsrutiner bör din anti-age rutin börja med rengöring. Vichy Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser rengör inte bara huden skonsamt utan jobbar även mot orenheter. Fortsätt med att ge din hud en fukt boost med Minéral 89 Booster för att förberade huden för föjande hudvårdsrutin.

 


Liftactiv – Anti-Age som passar alla

Liftactiv består av två serier som passar olika hudvårdsbehov som hjälper till att behålla hudens fasthet och att effektivt motverka ålderstecken. Båda underkollektionerna är till för ålderstecken, men de har lite olika fokusområden:
Liftactiv Specialist är en avancerad anti-ageserie som motverkar rynkor, fina linjer och pigmentförändringar samt förbättrar hudens textur.
Liftactiv Supreme är en enklare, mer traditionell anti-agerutin med fokus på rynkor, fyllighet och fasthet.
Passar dig ca 35-50 år.

 

Liftactiv Specialist

 


Neovadiol – Hudvård till mogen hud

En serie hudvårdsprodukter  utvecklade att kompenserar för den synliga effekt som klimakteriet har på huden. Serien består av tre underserier som är särskilt framtagna för olika hudbehov under och efter klimakteriet.

Peri-menopause är en revitaliserande hudvårdsserie som ska användas under klimakteriet och som omdefinierar ansiktskonturer och ger huden spänst. Post-menopause är en vårdande hudvårdsserie som har utvecklats för ett senare skede under och efter klimakteriet för att ge huden fyllighet och näring. Rose Platinum är ett stärkande hudvårdsserie för mogen hud som ger en rosig och hälsosam lyster. 
Passar dig 50+ år.


Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.