Lumene

Lumene erbjuder hudvård och skönhetsprodukter inspirerade av den nordiska naturens skönhet, det finska landskapet och en ren livsstil. Makeup och hudvårdsprodukter för alla kvinnor världen över oavsett ålder, hudtyp eller ton. Produkterna innehåller nordiska ingredienser och sammansättningar som kombinerats med arktiskt källvatten för att förhöja hudens naturliga styrka, lyster och skönhet. Namnet Lumene kommer från Lummenne-sjön i kombination med det latinska ordet ”lumen” som betyder ”ljus”. Hos Apotek Hjärtat hittar du ett härligt sortiment av Lumenes hudvård så som uppiggande ansiktsserum, mild sminkborttagning, micellärt vatten och sköna hudkrämer för alla olika hudtyper. Både hudvårdsprodukterna och merparten av makeup produkterna är veganska samt utvecklas och produceras i Espo, Finland.

Förutom härliga ansiktskrämer och produkter för att vårda och förbättra din hy så hittar du också välgörande och upplivande smink i vackra nyanser. Lumene erbjuder produkter som ger glow och färg så väl till vardag som fest. Missa inte att kika på Lumenes krämiga fuktgivande läppstift, ögonskugga i stiftform eller den lystergivande, lätta highlightern i flytande form. I sortiment finns även CC-puder, rouge och foundation som passar de flesta hudtoner, allt för att du ska kunna skapa en komplett make up.

Lumenes make up går att använda till både dramatiska sminkningar med markerade läppar och ögon eller för en mer naturlig look med fokus på att framhäva dina bästa drag med hjälp av lyster och och fjäderlätta sminkbaser.

Lumene tar även ett miljöansvar genom att tillämpa ett hållbart miljösystem som uppfyller kraven i miljöstandarden ISO 14001. Hållbarhetstänket har också bidragit till ”WaterSmart” som resulterat i att företaget minskat sin vattenförbrukning med över 30%. Lumene utför inte heller några djurtester. Handla produkter från Lumene online hos Apotek Hjärtat.

Läs mer
{{filter.Title}}

Hjärtat tipsar

(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.