Pigga barnvitaminer från Hjärtat.

Våra kära barn behöver vitaminer och mineraler för att växa och utvecklas. Men ibland kan en varierad kost vara en utmaning. Hjärtats nya barnvitaminer är ett komplement för att göra barnens vitaminintag enklare.


Som förälder gör man allt för att se barnen sprudla av energi. Runt middagsbordet samsas många viljor och smaklökar och ibland är svårt att få i barnen en varierad kost. Hjärtats barnvitaminer innehåller viktiga vitaminer och näringsämnen. Hitta en smak och form som ditt barn tycker om.
 

 

Mjuka och lekfulla tuggisar

Hjärtats barnvitaminer finns som mjuka tuggisar. De olika vitaminerna går att kombinera fritt utan att överdosera. De mjuka tuggisarna finns i Multivitamin, Vitamin C + Zink, Vitamin D + Kalcium och Omega-3. Alla med lekfulla former och i goda fruktsmaker. 

 

Naturligt innehåll 

Tuggisarna innehåller naturliga ämnen och har fått sin färg, smak och sötma från frukt och grönsaker. 

 

Multivitamin 

Hjärtats multivitamin innehåller tio utvalda vitaminer speciellt anpassade för barn. Vitaminerna är bidrar bland annat till nervsystemets normala funktion och även en normal energiomsättning och psykologisk funktion. I tuggisen finns även vitaminer som motverkar trötthet, ökar upptaget av järn och hjälper till att bevara en normal synförmåga. Den mjuka multivitamin-tuggisen smakar sött av röda bär och har formen av hallon. 

 

Vitamin C + Zink 

C-vitamin motverkar trötthet och svaghet. Vitamin C bidrar till en normal energiomsättning och bidrar till normal psykologisk funktion. Zink är bra för hår, hud och naglar och för att bibehålla en normal synförmåga. Tillsammans bidrar C-vitamin och zink till att upprätthålla ett normalt immunförsvar. Tuggisen smakar av ljuvlig apelsin och är i form av gula apelsinklyftor. 

 

Vitamin D + Kalcium 

Vitamin D gör gott för immunförsvaret och är bra för att bibehålla dess normala funktion. Dessutom gör vitamin D så att kroppen lättare kan ta upp kalcium och fosfor. Kalcium i sig bidrar till normal muskelfunktion, normal benstomme och starka tänder. Tuggisen med Vitamin D + Kalcium är ljusgul, smakar gott av tropisk frukt och är formad som en stjärna.  

 
Omega-3 

Tuggisen är ett tillskott med viktiga fettsyror, som DHA och EPA, speciellt anpassade för barn. Den innehåller vegetabiliskt Omega-3, som är utvunnet ur alger, och tack vare det smakar den varken fisk eller hav. Den gröna och lövformande tuggisen har i stället en frisk smak av citrus. 

 

Vätskeersättning och tuggtabletter 

I serien finns även Multivitamin och Vitamin D som tuggtablett med jordsgubbssmak och vätskeersättning i form av brustablett som smakar äpple och päron. 

 

Lätt att välja rätt 

Vitaminerna går att kombinera utan att du riskerar att överdosera. De är framtagna tillsammans med dietist och är speciellt anpassade för barn över 3 år. Men de är goda för alla – större barn som vuxna! 


💡Tips

Psst…gör isglass av Hjärtats vätskeersättning för barn, när de är magsjuka, eller bara under extra varma sommardagar.  


Taggar: barnvitaminer , barn , kosttillskott , vitaminer , multivitamin

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.