Taggar: finnar , hudproblem , hudvård

Ta hand om dina finnar med Hjärtats Spot Stop!

Akne, pormaskar och finnar kräver omsorg och omvårdnad. Med serien Spot Stop vill på Hjärtat hjälpa dig till en mer balanserad hud. Spot Stop är en mild och skonsamt effektiv hudvårdsserie som både motverkar uppkomsten av oren hud och har en vårdande effekt. Serien är framför allt framtagen för fet hy men funkar även för den med normal hy. Dessutom är den helt vegansk och dermatologiskt testad.

 

Det här är Hjärtats Spot Stop

 

Hjärtat Spot Stop Ansiktstvätt

Rengör huden på djupet med denna milt parfymerade och skönt löddrande rengöringsgel som håller huden ren och ger en härligt fräsch känsla. Ansiktstvätten innehåller salicylsyra, mjölksyra och glykolsyra som effektivt löser upp och rengör tilltäppta porer och talgkörtlar, samtidigt som de motverkar att nya orenheter uppstår. Tips! Använd morgon och kväll för bästa effekt.

 

Hjärtat Spot Stop Ansiktsvatten
Få bort de sista smutsresterna med ansiktsvattnet som rengör på djupet med en lätt exfolierande effekt. Med hjälp av glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra löser ansiktsvattnet upp smuts och talg, tar bort döda hudceller och drar samman porerna. Huden blir skönt återfuktad och känns fräsch. Applicera på en nytvättad hud med hjälp av en bomullspad.

Tips! Har du mycket inflammerade finnar, badda gärna med rondellen istället för att stryka med för tuffa tag

 

Hjärtat Spot Stop Mild Ansiktsskrubb
Vill du ta rengöringen till ytterligare en nivå? Denna milda ansiktsskrubb löser upp smuts och döda hudceller och ger en ren känsla. Sköna skrubbkorn arbetar tillsammans med salicylsyra och glykolsyra för att effektivt rengöra porerna på djupet och förhindra uppkomsten av nya orenheter.
Tips! En mild skrubb som kan användas flera gånger i veckan.

 

Hjärtat Spot Stop Ansiktsmask
Låt en ansiktsmask hjälpa dig få kontroll på din hud. Denna djuprengörande mask förhindrar uppkomsten av nya orenheter och ger en mjuk och skön känsla. Aktivt kol tvättar huden härligt ren samtidigt som lera och mineraler labsorberar smuts och orenheter i porerna. Tillsammans med glykolsyra och salicylsyra får du en extra rengörande effekt.
Tips! Punktapplicera gärna i T-zonen, där huden oftast är som mest oljig.

 

Hjärtat Spot Stop Fuktcreme
Om du både vill återfukta huden och dämpa glansen är denna lätta och sköna fuktkräm ett utmärkt val. Krämen går lätt och behagligt in i huden och ger en lugnande effekt. Innehåller även trollhassel som drar samman porerna. Applicera morgon och kväll för bästa effekt.
Tips! Kom ihåg att huden alltid behöver återfuktas efter rengöring och dusch.

 

Hjärtat Spot Stop Punktbehandling
Låt punktbehandlingen göra jobbet åt dig. Denna transparenta gel kan användas direkt på finnar och pormaskar för att torka ut dem, lugna dem och också hjälpa till att motverka att nya orenheter uppstår. Trollhassel drar samman de nytvättade porerna och ger en fräsch känsla.
Tips! Bär med dig i fickan så kan du behandla finnarna flera gånger om dagen.

 

Hjärtat Spot Stop Täckstift
Om du vill dölja dina orenheter för omvärlden kan du ta hjälp av täckstiftet som både maskerar och torkar ut. Detta hudfärgade concealerstift innehåller zink som verkar uttorkande på finnarna, och även allantoin som lugnar huden.
Tips! Ta med dig täckstiftet när du går hemifrån så kan du bättra på färgen under dagen.

 

Träffa läkare online

Om du eller ditt barn har akne och har provat receptfria metoder utan tillräcklig effekt kan du få hjälp av vår partner Min Doktor. Klicka här för att komma tll Min Doktor


Taggar: finnar , hudproblem , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.