Taggar: nyhet , vegansk , hudvård

Vegansk hudvård från Hickap

Det är många som följt syskonen Wilma och Emil Holmqvists resa på Youtube och i sociala medier. Där har de delat med sig av sin vardag och inte minst om arbetet bakom deras skönhetsvarumärke Hickap. Du hittar nu deras nya veganska hudvårdsprodukter hos oss på Apotek Hjärtat.


Entreprenören och influencern Wilma Holmqvist är ett välkänt ansikte inom beautyvärlden. Tillsammans med sin bror Emil grundade hon 2016 företaget Hickap som snabbt gjorde succé med sina högkvalitativa sminkborstar. Tidigare i år tog Hickap nästa steg och lanserade sin första hudvårdsserie.

– Det känns helt galet att tänka tillbaka på hur jag och min storebror stod och packade alla beställningar nere i källaren hos mamma och pappa 2016, för att sedan stå där vi står i dag. Tillsammans med hela vårt team lägger vi ner extremt mycket kärlek i Hickap, vilket gör det extra betydelsefullt och roligt att se att så många människor gillar våra produkter lika mycket som vi gör, säger Wilma Holmqvist.

Wilma Holmqvist


Produkterna bygger på beprövade ingredienser som huden älskar

Wilma Holmqvist, grundare HickapEn stressfri och enkel skönhetsrutin

Hickap förespråkar enkla och effektiva produkter – utan en massa onödiga steg. De har därför lagt lite extra energi på att utveckla hudvård som både ger en härlig känsla direkt, men som också ger en välmående och balanserad hy på lång sikt.

– Produkterna bygger på beprövade ingredienser som huden älskar som exempelvis hyaluronsyra, niacinamid och milt exfolierande syror. Hickaps hudvård bygger mycket på fukt och återfuktande egenskaper, det innebär att produkterna passar de allra flesta eftersom fukt är en så viktig byggsten för en balanserad hy oavsett ålder, säger Wilma och fortsätter.

– Utöver det har vi adderat ett marint tema för att tillföra produkterna en unik touch. Havet erbjuder ett helt universum av ingredienser med skyddande, vårdande och stärkande egenskaper. Vår formulerare besitter spjutspetskunskap och hjälper oss att fånga upp intressanta nyheter. Jag kan lova att det kommer spännande nyheter med än fler innovativa ingredienser nästa år.Att hudvård dessutom ska vara förknippat med glädje och motivation är viktigt för Wilma.

– Hudvård är för mig inte bara något som hjälper min hud utan även mitt sinne. Det har blivit min återhämtning och boost i vardagen. En stund jag tar varje dag för att ta hand om mig själv! Hudvård för mig ska vara totalt kravlöst, bekymmersfritt och enbart njutbart, ungefär som meditation kan vara för vissa.


Vilka är dina personliga favoriter?

– Jag har många favoriter under olika perioder på året, men något som alltid ger mig en wow-känsla är kombinationen av vårt Dewy Skin Glow Serum och vår Honey Glow Priming Moisturizer. Ett naturligt glow som får min hud att se extra fräsch ut!

 

Några av favoriterna från Hickap


Dewy skin glow Serum
 
ett glow-serum fulladdat med ljusreflekterande pigment som ger en jämn hudton och ett naturligt glow. För att hyn ska behålla lystern längre innehåller den återfuktande hyaluronsyra. Marint antarcticine (Pseudoalteromonas Ferment Extract) hjälper dessutom till att stärka huden och stimulera kollagenproduktionen.

Honey Glow Priming Moisturizer är en lystergivande och utjämnande dagcréme tillika primer. Den har en lätt formula och ger ett vackert glow och en perfekt bas. Den innehåller fuktbindande hyaluronsyra och djuphavsmolekylen abyssine (Alteromonas Ferment Extract) lugnar, vårdar och skyddar mot fria radikaler.

Hydra-hyaluronic 24H Dream Creme en ansiktscréme som ger huden intensiv återfuktning och näring dygnet runt. Innehåller återfuktande hyaluronsyra, lugnande abyssine och probiotiska sackarider som stimulerar hudens flora av goda bakterier.

Make My Day Serum Niacinamide ett högkoncentrerat serum som bland annat minskar synligheten av porer, motverkar rödhet samtidigt som den ger fukt och näring till huden. Innehåller 10 % niacinamid, hyaluronsyra och grön kaviar extraherad från alger – för en klar och jämn hy.

Utforska hela sortimentet från Hickap här!


Taggar: nyhet , vegansk , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.