Vårda och stärk känslig hud med Cetaphil

Cetaphil erbjuder ett brett utbud av rengöring och återfuktande produkter som är dermatologiskt framtagna för att vårda och stärka känslig hud. Så att du kan leva livet fullt ut.

Vi vet att känslig hud kan vara ett irriterande problem. Men du är inte ensam. Faktum är att sju av tio människor uppger att deras hud visar tecken på torrhet, irritation, utslag eller andra obehag. Cetaphil utvecklar anpassade produkter för alla hudtyper, inte minst de allra känsligaste.

Fem tecken på känslig hud

Huden påverkas av alltifrån kemikalier och miljömässiga faktorer till hormonella förändringar och stress, som kan orsaka eller öka känslighet i huden. Cetaphil har arbetat tillsammans med dermatologer, forskare och experter runt om i världen för att fastställa fem tecken på känslig hud. Dessa är torrhet, strävhet, stramhet, irritation och försvagad hudbarriär.

Så tar du hand om känslig hud

Cetaphil hjälper dig att ta hand om din känsliga hud med rätt hudvårdsprodukter för just dina behov. Cetaphils nya formuleringar innehåller en blandning av niacinamid (vitamin B3), pantenol (pro-vitamin B5) och återfuktande glycerin, för att ge din hud ännu mer av det den behöver.

Med en skonsam rengöring undviker du att huden känns torr och irriterad. Följ upp med en mild fuktkräm som inte bara återfuktar utan också bidrar till att återställa den naturliga fuktbarriären. Och försök att vara uppmärksam på vad som gör att just din hud reagerar negativt, exempelvis en ny parfym, ett visst tyg eller för mycket solexponering. Om du vet vad som orsakar reaktionerna kan de bli lättare att hantera eller förhindra.

Tillsammans ser vi till att din hud mår bra.

Välj rätt produkter från Cetaphil

Ansikte

Ansiktet utsätts dagligen för olika påfrestningar som ökar benägenheten att utveckla känslig hud. Rengör, ge näring och återfukta din hud med Cetaphils produkter speciellt framtagna för ansiktet. Mild mot känslig hud och täpper inte till porerna.

Kropp

Ta hand om huden på hela kroppen med hjälp av Cetaphils breda sortiment. Milda, återfuktande rengöringar samt fuktgivande lotioner och krämer för långvarig återfuktning, som samtidigt skyddar känslig hud.

Rengöring

Upptäck Cetaphils krämiga och lätt löddrande rengöringar för ansikte och kropp, som är utvecklade för att rengöra skonsamt utan att irritera eller torka ut känslig hud.

Återfuktning

Upplev lugnande och långvarig återfuktning från Cetaphils lotioner och fuktrika krämer. Idealiska i den dagliga hudvårdsrutinen för känslig hud. Alla produkter är kliniskt bevisade att ge långvarig återfuktning för hela kroppen.

Lyster

Pigmentfläckar och ojämn hudton kan orsakas av solexponering, ålder och flera andra faktorer. Cetaphils serie Bright Healthy Radiance är speciellt framtagen för känslig hud, för att minska uppkomsten av ojämn hudton och pigmentfläckar samtidigt som den ger huden lyster och glow.

 


Taggar: cetaphil , känslig hud , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.