Goda vitaminer från Hjärtat

Under vissa perioder i livet kan kroppen behöva ett extra tillskott av vitaminer och mineraler. Nu lanserar Apotek Hjärtat flera nya spännande kosttillskott.

 
Din kropp behöver dagligen få i sig proteiner, mineraler, fett, kolhydrater och vitaminer för att må bra. Oftast får vi oss allt kroppen behöver i vår vanliga kost, men vid behov kan man behöva komplettera med extra vitaminer och mineraler. Nu har vi på Apotek Hjärtat utökat vår egen serie av kosttillskott och gett några gamla favoriter ny design. Läs mer om de nya kosttillskotten här nedan!

Ät nyttig och varierad kost

Kosttillskott kan vara bra under perioder, men ersätter inte en varierad kost.
En hälsosam livsstil och att äta bra är alltid viktigt.


Upptäck våra nya kosttillskott!


Hjärtats Solbrun

Hjärtats Solbrun innehåller höga halter av betakaroten och lykopen, samt antioxidanter. Koppar bidrar till hudens normala pigmentering medan vitamin C, vitamin E och selen bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress som sker när huden utsätts för sol.


Hjärtats Hår, Hud och Naglar

Hjärtats uppskattade kosttillskott Hår, Hud & Naglar har fått ny design, och finns nu också som tuggisar med smak av äpple. Både tuggisarna och kapslarna innehåller vitaminer och mineraler som stärker hår, hud och naglar. Biotin och Zink bidrar till att bibehålla normal hud och hår, medan zink och selen bidrar till normala naglar.


Hjärtats Magnesium

Baljväxter, bladgrönsaker, fullkorn, kött och fisk är rika på magnesium, men även vattnet vi dricker. Hos friska personer är magnesiumbrist ovanligt, men vid vissa sjukdomar och kostrestriktioner kan man få magnesiumbrist. Vid magnesiumbrist finns Hjärtats Magnesium som bland annat bidrar till normal nerv- och muskelfunktion. Om du vill ta tillskott av magnesium är det bra att göra det genom ett separat kosttillskott, detta för att magnesium kan påverkas av annat innehåll i multivitaminer. Se alla Hjärtats magnesiumtillskott här.

Hjärtats Vitamin K2
Hjärtats Vitamin K2 bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla en normal benstomme. Rekommenderat intag av kosttillskottet är en kapsel dagligen i samband med måltid. Bör ej tas av personer som samtidigt medicineras med Waran.

Hjärtats Multivitamin Tonåring
Hjärtats nya Multivitamin Tonåring är sockerfria tuggisar med smak av kola är fulla av vitaminer som är bra för ungdomar som växer. Vitamin B6 och B12 bidrar till minskad trötthet, vitamin D bidrar till normal benstomme och vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Hjärtats Mjölksyrabakterier + D3
Det nya kosttillskottet Hjärtats Mjölksyrabakterier + D3 innehåller tre miljarder mjölksyrabakterier från sju olika bakteriestammar och finns som tuggtabletter med smak av äpple och päron. Innehåller Vitamin D3 och Vitamin C som bidrar till immunförsvarets normala funktion. Vitamin D bidrar även till normal benstomme och normala tänder. Kan tas av hela familjen – från 3 år.

Hjärtats Fiberhusk med mjölksyrabakterier
För en god magkänsla finns kosttillskottet Hjärtats Fiberhusk med 500 miljoner goda mjölksyrabakterier. Fiberhusken består av ekologiska psylliumfröskal. Innehåller även cikoriainulin som stimulerar en god tarmflora och kalcium bidrar till matspjälkningsenzymernas normala funktion.

 

Ett brett utbud av pålitliga kosttillskott för hela familjen


Taggar: kosttillskott , hjärtats

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.