Taggar: hälsa , välmående , tarm , mage

13 miljarder mjölksyrabakterier - Puori SB3

När gav du din tarm lite extra omtanke senast? Vill du unna din kropp en nystart och förbättra din hälsa så är nämligen tarmen en grundsten till en friskare och mer hälsosam tillvaro.

Artikel i samarbete med Puori.


Letar du efter en hälsosam start som inte bara innebär att äta bättre eller att börja träna? Att tänka på tarmhälsan är en viktig del av helheten när du vill må bra och genom att sträva efter en hälsosam tarm kan du stödja ditt immunförsvar och bland annat skydda dig mot infektion.

Tarmbakterierna spelar en viktig roll vid matsmältningen där varje bakterie hjälper till att bryta ner fiber för att du ska få ut det mesta av maten du ätit. Att ha rätt balans av mikroorganismer i tarmen kan hjälpa till med välbefinnande, att bibehålla en hälsosam vikt samt för att syntetisera de viktiga vitaminer du förser din kropp med genom din dagliga kost.

Puori SB3 innehåller 13 miljarder levande mjölksyrabakterier med väl dokumenterade bakteriestammar så som BB-12® och PCC ™. Kostillskottet innehåller även 4 g fibrer, i en unik blandning av tre sorters prebiotiska fibrer. Puori SB3 innehåller 13 miljarder levande mjölksyrabakterier från stammarna Bifidobacterium BB-12® och Lactobacillus fermentum PCC®. C-vitamin är också tillsatt då det bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till immunsystemets normala funktion.

Utöver detta innehåller varje påse över 4000 mg fibrer som ökar effekten av tillskottet och fungerar som mat för nya och befintliga bakterier. SB3 har en god smak av tranbär och du kan enkelt äta den rakt från stickan eller hälla den i ett glas vatten eller en smoothie.

 

Upptäck kosttillskott från Puori


Taggar: hälsa , välmående , tarm , mage

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.