Förebygg tidiga ålderstecken – upptäck Apolosophy Pro-Age Silver

Man brukar säga att skönhet kommer inifrån, och det är faktiskt sant. Att må bra, sova ordentligt och undvika stress är alla viktiga parametrar för en välmående och vacker hy. I kombination med rätt ansiktsprodukter har vi en effektiv skönhetsformel som ser till att hyn får de allra bästa förutsättningarna – både från insidan och från utsidan.

 

Apolosophy Pro-Age Silver är en mild och vårdande hudvårdsserie för dig som har upptäckt de allra första ålderstecknen. Produkterna passar de flesta men speciellt dig som är mellan 25 - 40 år. Har du tydliga ålderstecken kan vi istället rekommendera systerserien Pro-Age Rosé. Läs mer om den här!

 

Manuela Casal Bouzon är produktchef för Apotek Hjärtats egna varumärken och har jobbat med att ta fram de nya produkterna. Hon vet allt om vad som händer med huden när vi blir äldre, och hur vi tar hand om den på bästa sätt.

"

- Hudens funktion och förmåga att motstå yttre påfrestningar avtar med tiden. Huden kan börja upplevas som lite torr och sträv, elasticiteten minskar och så småningom uppstår vad vi brukar kalla för fina linjer. Till en början framträder de bara när huden rör på sig, till exempel när vi skrattar eller gör en grimas, men senare i livet bli de permanenta. Apolosophys Pro-Age Silver är en komplett hudvårdsserie som hjälper till att bibehålla och förbättra hudens funktion, mjukhet och elasticitet, så den behåller sin ungdomliga spänst och naturliga lyster längre.

Detta är Apolosophy Pro-Age Silver

Pro-Age Silver Serum Ge huden en riktig näringsboost med hjälp av ett serum fullproppat med aktiva ingredienser som inositol och hyaluronsyra som återfuktar och minskar uppkomsten av fina linjer. Ett lätt serum som snabbt tränger in i huden där de kraftfulla ingredienserna gör underverk.

Pro-Age Silver Eye Gel Cream En lätt gelkräm med bland annat squalane som reparerar hudens lipidbarriär, vilket gör att fukten i huden hålls kvar. Krämen innehåller även de aktiva ingredienserna hyaluronsyra, PCA och inositol som effektivt verkar för att återställa fuktbalansen i huden, samt öka dess lyster och elasticitet. Skulle du behövt en extra timmes skönhetssömn i morse? Då kyla verkar avsvällande är ett enkelt trick, för att tona ner påsar under ögat, att förvara sin ögonkräm i kylskåpet.

Pro-Age Silver Day Gel Cream Använder du serum i din hudvårdsrutin? Då appliceras dagkrämen efteråt för att kapsla in serumets vårdande ingredienser i huden. Vårdande ämnen i dagkrämen, som hyaluronsyra, inositol, PCA och vitamin C och E, verkar återfuktande och håller huden mjuk och smidig, samtidigt som den ger dig ett fantastiskt glow. 

Pro-Age Silver Night Cream
 Låt nattkrämen göra underverk när du sover. Appliceras innan läggdags efter rengöring. Nattkrämen är rikare än dagkrämen och vårdar, stärker och bygger upp huden under natten när den får en chans att vila. De aktiva ingredienserna inositol, hyaluronsyra och PCA återfuktar huden så du kan vakna med en sammetslen hud full av lyster.

Alla produkterna är veganska och självklart inte testade på djur. Shoppa Pro-Age Silver online eller i ditt närmsta Apotek Hjärtat💚


Taggar: ansiktsvård , anti age , hudvård , serum , apolosophy

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.