Cetaphil

Cetaphil

Cetaphil är ett skonsamt och pålitligt hudvårdsmärke som har rekommenderats av läkare och hudläkare i över 75 år, och som används av miljontals människor med känslig hud runt om i världen för att stärka hudens motståndskraft.

Känslig hud kan visa sig på olika sätt som en reaktion på ett antal triggers. Det betyder att behovet av hudvård för känslig hud kan vara väldigt olika från person till person.

Med hjälp av vårt fokus på vetenskap och forskning inom dermatologi har vi identifierat 5 tecken som är vanliga bland personer med känslig hud. För att se till att de som har känslig hud får tillgång till produkter som passar den känsliga huden, är våra produkter formulerade för att skydda mot dessa 5 tecken på känslig hud.

Lär dig identifiera fem tecken på känslig hud

  1. TorrhetTorr hud orsakas ofta av en försvagad hudbarriär, vilket leder till att huden får svårare att behålla vätska och känns sträv.

  2. IrritationRodnad, klåda, brännande och stickande känsla, samt allmän irritation är några av de vanligaste besvären som kommer med känslig hud.

  3. SträvhetFlagig, livlös, flammig eller ojämn hudstruktur påverkar hudkvaliteten och kan leda till både obehag och besvär.

  4. StramhetDen obehagliga känslan av spänd och ansträngd hud är en tydlig indikation på att huden saknar tillräckligt med fukt.

  5. Försvagad hudbarriärDen som lider av känslig hud har ofta en tunn eller försvagad hudbarriär som gör att irriterande ämnen lättare tränger ner i huden.

Cetaphil vet att känslig hud kan vara ett irriterande problem. Men du är inte ensam. Faktum är att sju av tio personer uppger att deras hud visar tecken på torrhet, irritation, utslag eller andra former av obehag.

I Cetaphils sortiment hittar du dagkrämer, nattkrämer, ansiktsrengöringar och kroppslotioner anpassade för alla hudtyper.

Köp hudvård från Cetaphil hos Apotek Hjärtat.