Julens nya smaker från Hjärtat

Stjärnor lyser upp fönstren i vintermörkret och ett pirr av förväntan hänger i luften. Sakta smyger sig julkänslorna, och julsmakerna, på. Hos Hjärtat hittar du underbart goda smaknyheter – senap med friskhet av äpple, gräddkolor som smälter i munnen och givetvis Hjärtats Saffran av högsta kvalité.

 

En högtid av smaker

Julen är en högtid av smaker. Hjärtats julsmaker förhöjer både adventsfikat och en lugn frukost med tända ljus och nybryggt julkaffe. Och här finns både söta och syrliga nyheter för julbordet. Så som Hjärtats Senap, som kommer i en ny smak varje år. I år möter senapskornens kryddsättning smaken av friskt äpple. Hjärtats julsmaker kommer i fina förpackningar, och är uppskattade både som gåvor i julklappslekar och som fina gå bort-presenter.


Hjärtats Senap med smak av Äpple

Grovkornig senap i årets smak – äpple. Äpple tillför en underbar sötma och fruktig friskhet till senapskornens styrka. Likt varje år är Hjärtats Senap grovkornig och med en fin balans av sötma och syra. En riktig smakhöjare på julbordet, till skinkmackan, julkorven eller som smaksättare till salladsdressingen. Eller varför inte förlänga senapssäsongen med en sked senap som smakhöjare i mustiga grytor?

Nära är härligt. Hjärtats Senap produceras på ett familjeföretag i Östergötland. Och själva senapen odlas ett stenkast från produktionen, på den vackra östgötaslätten.

 

Hjärtats Saffran

Hjärtats Saffran är finmald och givetvis av högsta kvalité. Kryddan odlas i Iran, som är världens största producent av saffran. Hjärtats Saffran tillhör kategori 1, som också kan kallas för coupé. I den kategorin ryms enbart saffran som anses vara det mest exklusiva och ge den bästa smak- och färgupplevelsen.


Hjärtats Gräddkolor

Riktiga hantverkskolor i gå bort-vänlig (eller ge till sig själv-vänlig) ask. Kolorna är mjuka och sega, precis som sig bör, och kommer i tre olika smaker – Vanilj & Havssalt, Choklad & Havssalt och Saffran. Kolorna är handgjorda och förpackade för hand. Och är dessutom tillverkade i Sverige och gjorda av svenska råvaror.

 

Hjärtats Kaffe Mörkrost

Vårt mörkrostade malda kaffe är fylligt och bönorna har toner av hasselnöt, choklad och mandel. Bönorna odlas i Brasilien, och hela 1 200 meter över havet, vilket bidrar till dess runda smak.

 

Hjärtats Blåbärslakrits

Små goda kulor med seg lakrits i kärnan. Klädda med vit choklad och dragerad med blåbär. Juligt sött och ljuvligt gott i en liten burk.

 

Och mer därtill 

Det finns mer för dig som inte kan få nog av julens smaker. I sortimentet hittar du även Hjärtats Marmelad med Saffran och Apelsin, underbar glöggkrydda, chokladtryfflar och värmande Rooibos te och mycket mer. God, smakrik, jul från Hjärtat.

 

 

Julfavoriter från Hjärtat


Taggar: jul , jul på hjärtat , smaker från hjärtat , saffran

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.