Klubb Hjärtat

Som medlem hos oss får du får du:

  • Personliga erbjudanden och unika rabatter.
  • Möjlighet till bonus på dina inköp hos oss*.
  • Möjlighet att samla gemensam bonus på ICA genom att också vara stammis på ICA.
  • Inbjudningar till Hjärtats klubbdagar och event.
  • Möjlighet att vara med och påverka via Klubb Hjärtats kundpanel.
  • Vara med och stötta välgörande ändamål.

* Gäller ej recept. Dina poäng och din bonus är beroende av ditt samtyckesval för bonus. På både apotekhjärtat.se och ICAs e-handeln får du poängen när ordern är levererad, inte vid beställning. Exempel, om du lägger en order sista januari som levereras i februari, så kommer poängen att räknas in i bonusen för februari. Läs mer om vårt bonussystem här.

Den bonus du får lägger vi direkt på ditt medlemsskap 12 gånger per år. Då riskerar du inte att tappa bort dina bonuscheckar, du har dem alltid med dig. Den innestående bonusen löses in i kassan mot uppvisande av klubbkort eller legitimation.

Vi kommunicerar framför allt med e-postutskick eftersom det är ett enkelt och miljövänligt sätt att nå dig. Registrera därför din mailadress under uppdatera profil så att du kan få kampanjens erbjudande, inbjudan till klubbdagar och information.

Vill du vara med och påverka? Då ska du gå med i vår kundpanel. Det gör du under uppdatera profil. Där kan du också uppdatera dina personliga uppgifter och välja hur du vill att vi ska kommunicera med dig.

 

Lite extra kärlek, från Hjärtat helt enkelt. 

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2022 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.