foreo

FOREO

FOREO är det svenska varumärket som grundades år 2013 med målet att revolutionera skönhetsvärlden. FOREOs produkter är skräddarsytt designade för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård med över 200 vunna priser.  Prisvinnande produkter inom skönhetskategorin innovativ design och teknologi vilket har lett till en snabb spridning världen över och idag finns FOREO i 86 länder.

Alla produkter är tillverkade av hygieniskt silikon som är ett mjukt, icke-poröst material vilket gör att bakterier ej kan frodas i det. Oavsett etnicitet, ålder eller hudtyp, så har FOREO något att erbjuda som passar för just dig.

Uppdatera din hudvårdsrutin med innovation från FOREO

LUNA är en av FOREOs smartaste innovationer som tar din dagliga rengöringsrutin till en ny nivå. På bara en minut blir din hy och dina porer mycket renare och klarare med hjälp av LUNAs T-sonic-pulseringar som arbetar ner på djupet och tar bort smuts, sminkrester och överflödig olja. Din hy får även en bättre förmåga att absorbera upp efterföljande hudvårdsprodukter.

2019 introducerades uppdaterade varianter av LUNA: LUNA 3 och LUNA mini 3. Silikonstråna är nu hela 30% längre och 25% mjukare än tidigare LUNA och är så skonsam så att den kan användas både morgon och kväll.

FOREO erbjuder även andra hudvårdslösningar. UFO 2 - som är världens mest avancerade smarta ansiktsmaskverktyg och är utformad för att förvandla din 20 minuter långa sheetmask-behandling till ett professionellt 90 sekunders-treat. Beroende på vilken smart mask du väljer till, får du ett unikt LED-ljusprogram som matchar just dessa ingredienser för ökad effekt. IRIS - arbetar med att pigga upp området runt ögonen. BEAR - som är den starkaste och mest effektiva mikro-ströms-enheten på marknaden, som med dess Anti-Shock funktion ger dig en uppstramande men smärtfri anti-age-behandling.

Alla FOREOs produkter är vattentäta, har lång batteritid samt kommer i snygg och smart design. De kan alla användas med dina favoritprodukter och användas dagligen.

FOREO är det varumärke som vågar utmana den traditionella hudvården med smarta funktioner och snabba sätt för långsiktiga resultat. Alla nya produkter från FOREO är app-styrda. Vilket innebär att du enkelt via bluetooth synkar din produkt med appen och kan välja mellan olika program och alternativ.

Köp produkter från FOREO bekvämt online hos oss på Apotek Hjärtat.

35 produkter

Visa fler

Visar 23 av 35 produkter