Lekfull vardag med hjälp av Lilla Hjärtat

Milda, vårdande och alltid med glimten i ögat – det är ledorden för Lilla Hjärtats hår- och hudvårdsserie för barn.

 

Att få ner barnen i badet är inte alltid det lättaste. Men med hjälp av Lilla Hjärtats produktserie får du hjälp av både omtänksamma isbjörnar och pigga sälar med myror i brallan. Här står barnen i fokus med produkter som hämtar inspiration från sagornas magiska värld.

 

Med hjälp av nyfikna och lekfulla karaktärer, alla hämtade från djurriket, vill man locka till lust och lek vid användning. Alla produkter har fått sin egen karaktär som beskrivs på baksidan. Bland annat möter vi räven – familjens lustigkurre. Kvick, lattjo och alltid på bra humör. Karaktärer som med hjälp av barns fantastiska fantasi bara väntar på att väckas till liv för att göra vardagsbestyren lite roligare.

 

Linda Senning, produktansvarig för Lilla Hjärtat: 

– Jag är själv förälder och väl medveten om att bad- eller duschstunden inte alltid är den roligaste eller enklaste. Genom att ge produkterna liv så hoppas vi inspirera till att göra vardagen lite skojigare. Mina barn till exempel är väldigt förtjusta i lejonet, karaktären som pryder balsamsprayen, som hjälper till att reda ut manen…eller håret.

 

Serien består av åtta produkter speciellt anpassade för barnets känsliga hud där bland annat vårdande bomullsfröolja är en återkommande ingrediens i flera av produkterna.

 

Detta är Hjärtats barnserie

 

Hjärtat Schampo & balsam 2in1
Praktisk hårvårdsprodukt med schampo och balsam i ett som med hjälp av bomullsfröolja vårdar håret på våra minsta familjemedlemmar.


Hjärtat Barncerat
Mjukgörande cerat med fruktsmak som vårdar och skyddar barnets läppar med hjälp av välgörande oljor och E-vitamin. Produkten är oparfymerad med mild smak av jordgubb (Ej lämplig för barn under 3 år på grund av lösa delar).


Hjärtats Tandborste
Tandborstar med praktisk sugplopp, flexibelt och mjukt borsthuvud samt greppvänligt skaft för den lilla barnhanden. Färgade strån på borsthuvudets mitt visar hur mycket tandkräm som behövs.


Hjärtats Duschgel
Mild och återfuktande duschgel med en fräsch doft av söt grapefrukt.


Hjärtats Badskum
Härligt skummande formula som baseras på bomullsfröolja. Rengör och återfettar huden på skonsamt sätt.


Hjärtats Schampo
Rengör barnets hår på skonsamt sätt med en fräsch doft av söt grapefrukt, berikat med mjukgörande bomullsfröolja.

 

Hjärtats Shower Foam
Härligt skummande duschskum med E-vitamin och sheasmör som lämnar huden mjuk och len.

 

Hjärtats Balsamspray
Balsamspray med veteextrakt som gör håret mjukt, lättkammat och antistatiskt. Kan användas både i blött och torrt hår. Smidig pump finfördelar produkten jämnt över håret.

 


Taggar: lilla hjärtat , hudvård för barn , barn
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.