Taggar: kolai , hudvård

Nyhet! Vegansk hudvårdsserie från Kolai

Efter hårvårds-succén lanserar Laila Bagge en komplett hudvårdsserie under sitt och sambons gemensamma varumärke Kolai. Veganska och parfymfria hudvårdsprodukter som tagits fram utifrån Lailas egna behov och erfarenheter av en åldrande hy.

  

– Precis som för hårvårdsserien så har jag utgått ifrån mina egna problem och kvinnors behov i min ålder. Det här är anti age-produkter som är effektivt återfuktande, och som hjälper till att bygga upp den elasticitet som börjar försvinna redan i 25-årsåldern. Själv började jag se de första förändringarna i min hy vid 28 års ålder. Efter det har det bara gått fortare och fortare, berättar Laila med ett hjärtligt skratt. Jag märker hur viktigt det är att hålla sig till en bra hudvårdsrutin. Det här är prisvärda high end-produkter med aktiva ingredienser som reducerar fina linjer och bevarar elasticiteten i huden.

 

Att ta fram anti age-produkter som hjälper till att behålla och bygga upp elasticiteten i huden har varit huvudfokus, men minst lika viktigt har det varit att de är doftfria och veganska.

– Att de skulle vara fria från animaliska ingredienser var en självklarhet, men också att de skulle vara parfymfria. Vi har redan så mycket konkurrerande dofter i allt från tvättmedel, parfymer och deodoranter. Att de är doftfria gör dem också mer allergivänliga. Serien innehåller sju produkter, allt ifrån rengöring, peeling, dag- och nattkräm till en booster och serum som återfuktar på djupet och ger fantastiskt glow.

 

Lailas egen hudvårdsrutin speglar hennes personlighet. Den är enkel, effektiv och snabb.

– Tre minuter är allt jag behöver, jag har inte tid för mer. Hudvård behöver inte vara så krångligt. Det viktigaste är att man har bra produkter och utgår ifrån sina egna behov.

 

Bagges hudvårdsrutin under 3 minuter

 1. 1
  Rengöring
  Jag börjar alltid med att rengöra ansiktet på morgonen med Kolai Cleansing Gel, även om jag redan är avsminkad sedan kvällen innan. Rengöringen innehåller mjukgörande ingredienser som glycerin, arganolja och E-vitamin för att inte torka ut huden. 
 2. 2
  Återfukta och släta ut
  Efter rengöring är det dags för återfuktning. Då jag är en riktig torrboll behöver jag det tyngre artilleriet, därför använder jag nästan alltid vår fetare och intensivt återfuktande Kolai Rehab Cream. Med sina anti age-egenskaper ger den min torra hud den fukt den behöver. Buritiolja och E-vitamin boostar huden genom att motverka fina linjer, medan niacinamid reglerar talgkörtelproduktionen och verkar porsammandragande. En favorit året om.
 3. 3
  Extra fukt under dagen 
  Morgonrutinen avslutar jag med Kolai Face Serum som ger huden ungdomligt glow med hjälp av antioxidanter och ämnen som E-vitamin och provitamin A. Innan jag lämnar hemmet packar jag ner serumet i handväskan, så att jag kan bättra på och återfukta huden under dagen, speciellt under ögonen där jag annars får torrhetsrynkor. 
 4. 4
  Avsluta med rengöring
  På kvällen kör jag Kolai Cleansing Gel igen för att rengöra ansiktet ordentligt. Efter det smörjer jag in ansiktet med nattkrämen där ingredienser som glycerin, E-vitamin, arganolja och canolaolja gör gott medan jag sover. 
Tips!

Genom att peela ansiktet får du bort döda hudceller samtidigt som du triggar igång cellförnyelsen. Peela huden två gånger i veckan så ger du din hy de bästa förutsättningarna för att uppnå ungdomlig lyster. 


Taggar: kolai , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.