Taggar: sol , solkräm , solskydd

Upptäck Avènes solskydd för känslig hud

Solen är viktig för oss alla. Men det kan tyvärr vara skadligt och påskyndar även åldrandet. Om du skyddar dig korrekt mot solens strålar kan du njuta av våren och sommaren med gott samvete.

Avène har över 25 års expertis inom solskydd och är och är engagerade i European Skin Cancer Foundation i det förebyggande arbetet mot hudcancer genom utbildning och produktutveckling.

Eau Thermale Avène Sun Care innehåller minimalt med solfilter som garanterar bevisad effektivitet, optimal tolerans även för känsliga hudar och minskad påverkan på miljön. Solskydden är vattenresistenta och märks inte på huden.

Solskydden består av Sunsitive ® Protection Complex:

  • Patenterad, fotostabilt filtersystem*: endast fyra filter som ger bredspektum UVA-UVB-skydd
  • Unik antioxidantskyddsduo: omfattande cellskydd med Pre-Tocopheryl, en stabil form av vitamin E, samt Thialidine som ger skydd mot de tidigare tecken på oxidation i huden.
  • Avène Thermalvatten: lugnande, anti-irriterande och mjukgörande egenskaper på den upphettade huden.

*ett fysikaliskt filter, 3 kemiska filter.

Formulan och texturerna i Avènes solprodukter har utvecklats för att vara milda, effektiva, ekovänliga och för att skydda vår hud och respektera våra hav. Genom noggrant utvalda ingredienser, minimalt med filter och med bättre biologisk nedbrytbarhet* och inte lika lätt absorberade av marina organismer** kan Avène minimera påverkan på den marina miljön.

*Inga silikoner, ** Inga vattenlösliga filter. (Läs mer på http://skinprotect-oceanrespect.com/)

Upptäck Avènes sortiment av solskyddsprodukter, allt från tonade cityskydd som B-Protect som även skyddar mot miljöföroreningar till Spray for Children spf 50+ med 360 graders sprayfunktion och skön flytande formula för enklare applicering.

 


Taggar: sol , solkräm , solskydd

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.