Upptäck nya hudvårdsserie No7 Future Renew

Framtidens hudvård är äntligen här! Det tog 15 års vetenskaplig forskning att ta fram varumärkets mest innovativa hudvårdsserie med marknadens första peptidteknologi: No7 Future Renew innehåller banbrytande PEPTICOLOGY™ som hjälper till att stimulera hudens naturliga reparationsprocess.

Serien innehåller fyra effektiva hudvårdsprodukter som har skyddande och reparerande egenskaper, anti-age serien kan bidra till att motverka vanligt förekommande ålderstecken:

  • Minimerar synligheten av rynkor & fina linjer
  • Jämnar ut hudtonen
  • Främjar hudens fasthet & elasticitet
  • Förbättra hudens textur
  • Återfuktar torr hud på djupet

Vad är egentligen PEPTICOLOGY™?

Peptider finns naturligt i huden och används med fördel i hudvård eftersom de kan absorberas i huden. Kort och gott fungerar peptider inte på huden; de verkar i huden. Peptider sjunker in tillräckligt djupt och fungerar som ”budbärare” för att berätta för hudcellerna att producera fler reparationsproteiner. På så sätt hjälper peptider till att stimulera hudens naturliga reparationsprocess.

PEPTICOLOGY™ är en blandning av två peptider: en kollagenpeptid och en elastisk fiberpeptid. Tillsammans stimulerar de produktionen av 50 reparationsproteiner i huden, inklusive kollagen och fibrillin. Förutom detta verkar PEPTICOLOGY™ i kraftfull kombination med följande nyckelingredienser:

  • NIACINAMID hjälper till att förbättra och jämna ut hudens ton och struktur.
  • HYALURONSYRA ger omedelbar och långvarig återfuktning.
  • RISPROTEIN skyddar från fria radikaler.
  • ANTIOXIDANT MIX av vitamin C, vitamin E och Mullbärsextrakt med skyddande och uppljusande egenskaper bidrar till att minimera synligheten av pigmentering.

 

Vem är No7 Future Renew för?

No7 Future Renew är en anti-age serie anpassad för samtliga hudtyper. Produkterna är dermatologiskt godkända och rekommenderas för både mogen hud samt de som vill vara proaktiva i sin hudvårdsrutin mot ålderstecken. 

Upplev maximalt resultat med No7 Future Renew!

 

No7 Future Renew Repair Face Serum

NO7 Future Renew Repair Face Serum är ett reparerande serum som motverkar fina linjer, rynkor, ojämn hudton och ger återfuktning till en torr hud. Innehåller No7:s exklusiva peptidinnovation, PEPTICOLOGY™ framtagen av världsledande forskare. Denna banbrytande, patentsökta teknologi stimulerar hudens naturliga återhämtning.

 

 

No7 Future Renew Repair Face Cream Spf 40

NO7 Future Renew Repair Day Cream SPF40 är en dagkräm med högt solskydd som skyddar mot UV strålar och bidrar till att motverka framtida rynkor och skador. Innehåller No7:s exklusiva peptidinnovation, PEPTICOLOGY™ framtagen av världsledande forskare. Denna banbrytande, patentsökta teknologi stimulerar hudens naturliga återhämtning och hjälper till att återställa förlorade elasticitet och återfuktar på djupet upp till 72 timmar.

 

No7 Future Renew Repair Night Cream

NO7 Future Renew Repair Night Cream är en nattkräm som återfuktar huden upp till 72 timmar och ger känslan av en uppfriskande, fräsch och fastare hud. Innehåller No7:s exklusiva peptidinnovation, PEPTICOLOGY™ framtagen av världsledande forskare. Denna banbrytande, patentsökta teknologi stimulerar hudens naturliga reparationsprocess och återhämtning under natten

 

No7 Future Renew Repair Eye Cream

No7 Future Renew Repair Eye Serum är en reparerande ögonkräm som återfuktar torr hud runt ögonen, och hjälper till att motverka fina linjer och rynkor. Innehåller No7:s exklusiva peptidinnovation, PEPTICOLOGY™ framtagen av världsledande forskare. Denna banbrytande, patentsökta teknologi stimulerar hudens naturliga återhämtning


Taggar: hudvård , no7 , ansiktsvård , peptide , anti age
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.