Taggar: vitaminer

Vitaminer och mineraler i sprayform

Den nya vitaminsprayen från A to K förenklar ditt intag av vitaminer och mineraler. De är utvecklade i nära samarbete med forskare och näringsexperter och kommer i tre varianter för olika behov.

 

Önskar du ett smidigt sätt att få i dig viktiga vitaminer och mineraler? Det svenska varumärket A to K beskriver sina vitaminsprayer som funktionella och smarta kosttillskott som är sammansatta efter olika behov.

Varje vitaminspray innehåller 30 dagsdoser och de är utvecklade i tätt samarbete med både forskare och experter inom näringslära. Sprayen har en mild och uppfriskande smak av mint, och vitaminerna är tappade på plastflaska i smart ”on the go”-storlek. Det gör att du enkelt även kan bära med dig sprayen i handväskan eller när du är på resande fot.

Vilken vitaminspray passar dig?

Namnet A to K står för de vitaminer som de olika sprayerna innehåller. Du behöver inget vatten för att skölja ner vitaminerna eftersom du sprayar de direkt i munnen – två sprayningar räcker gott. Det är en av fördelarna, i alla fall om du ogillar känslan av att svälja tabletter.

 

Defence – för ditt immunförsvar

Blir du sjuk med jämna mellanrum eller vill du helt enkelt förebygga sjukdom? Defence har en positiv inverkan på immunförsvaret och kan dessutom ge dig en dos med extra energi. Du får i dig vitaminerna B12, C, D och E samt mineralerna zink och folsyra.

 

 

Shine – för högre upptagningsförmåga av D-vitamin

Vet du med dig att du har brist på vitamin D, eller är du ute efter en bättre upptagningsförmåga av vitaminen, kan Shine ett lämpligt val. Det finns nämligen studier (PubMed) som visar att kroppen har enklare att ta upp D-vitamin i flytande form än i tablettform.

Trots att A to K möjliggör ditt dagliga vitamintillskott med bara två sprayningar så får du inte underskatta vad du lägger på tallriken. Uttrycket ”du är vad du äter” må vara uttjatat, men det tåls att än en gång understryka att hälsosam, varierad kost är av stor betydelse när det kommer till hälsa och välmående.


Taggar: vitaminer

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.