Taggar: sommar , solskydd , spf

Solsäker njutning med ACO

ACO erbjuder solskydd för alla i familjen, vid alla tillfällen.


Apoteksfavoriten ACO har ett brett sortiment av solskyddsprodukter som passar alla behov och åldrar. Genom noga utvalda ingredienser har ACO utvecklat solprodukter som skyddar effektivt mot solens strålar och är samtidigt skonsamma mot huden. Alla ACOs solprodukter är extra vattenresistenta, fria från parfym och färgämnen och passar bra för känslig hud. 

 

Ansiktet utsätts för mycket UV-strålning, särskilt under vår och sommar, och kräver därför lite extra omsorg. ACOs solprodukter skyddar effektivt den utsatta huden i ansiktet och finns för olika hudtyper och behov. Produkterna går lätt in i huden utan att kladda och innehåller anti-oxidanter som skyddar mot skadliga fria radikaler.

 

Även för kroppen har ACO ett brett sortiment av solprodukter med allt från solsprayer till lätta sollotioner. Gemensamt för alla ACOs solskyddsprodukter är att de går snabbt in i huden, ger ett effektivt skydd och en intensiv återfuktning med ACOs Triple Moist Complex.

 

ACO Sun Kids är solskyddsprodukter speciellt utvecklade för barns känsliga hud och ger ett säkert skydd mot solens strålar. ACO Sun Kids Active passar aktiva barn som badar och leker mycket och är lätta att applicera på fuktig hud.

ACO Sun Kids Sensitive är ett solskydd med partikelfilter för synligt skydd till de allra minsta. Alla ACOs solskyddsprodukter för barn är fria från alkohol, parfym och färgämnen. 


Taggar: sommar , solskydd , spf

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.