Medlemserbjudanden och samarbetspartners

Som medlem i Klubb Hjärtat erbjuder vi dig fin-fina förmåner och erbjudanden. Apotek Hjärtat är en del av ICA så missa inte att ta del av ICAs samarbetspartners. Om du är stammis på ICA får du bra rabatter inom bland annat resor och nöjen.

Seniorrabatt

Seniorrabatt på Apotek Hjärtat

Är du medlem i Klubb Hjärtat och över 65 år? Då får du 5% seniorrabatt! Rabatten gäller hela sortimentet* både på tisdagar och onsdagar i våra apotek och online. Rabatten gäller från året du fyller 65 år. Logga in som klubbmedlem och ange rabattkoden: SENIOR5AH i kassan. *Gäller ej receptköp

Läs mer här.
Studentrabatt

Studentrabatt på Apotek Hjärtat

Är du medlem i Klubb Hjärtat får du 5% i studentrabatt i våra apotek både på tisdagar och onsdagar. Rabatten gäller vid uppvisande av giltig studentlegitimation på hela sortimentet* i våra apotek.

*Gäller ej receptköp och kan inte kombineras med andra rabattkoder

Så här tar du del av rabatten i våra apotek: 

Rabatten dras manuellt i kassan när du legitimerar dig. Rabatten gäller både på tisdagar och onsdagar.

För rabatt på vår e-handel klicka här

Läs mer här.
Papricaklubben

Barnsligt god matinspiration

Papricaklubben är ICA Kvantums klubb för alla barn mellan 0 och 12 år. Alla medlemmar får ett eget klubbkort och Papricaklubbens tidning 5 gånger om året. Vi bjuder också alla barn som är medlemmar på en utvald frukt eller grönsak varje gång ni handlar i butiken, visa bara upp klubbkortet för personalen.

*Gå med i Papricaklubben idag så får du som förälder en rabattkupong på 10% tillsammans med ditt barns klubbkort.

Till papricaklubben
BookBeat

Bonus med BookBeat

Med BookBeat får du tillgång till över 500 000 ljud- och e-böcker i din mobil eller surfplatta. Som medlem i Klubb Hjärtat och stammis på ICA kan du nu få bonus hos BookBeat. Bonusen samlas i en gemensam pott som du kan använda precis som du vill på Apotek Hjärtat eller ICA.  Som ny kund hos BookBeat får du dessutom prova på tjänsten gratis i 60 dagar.

Till erbjudandet
Scandic

Erbjudande på Scandic

Bo förmånligt på Scandic. Se aktuella erbjudanden just nu för dig som är stammis på ICA.

Läs mer och boka här