Medlemserbjudanden och samarbetspartners

Som medlem i Klubb Hjärtat erbjuder dig fin-fina förmåner och erbjudanden. Apotek Hjärtat är en del av ICA så missa inte att ta del av ICAs samarbetspartners. Om du även är stammis på ICA får du bra rabatter inom bla resor och nöjen.

Barnsligt god matinspiration

Papricaklubben är ICA Kvantums klubb för alla barn mellan 0 och 12 år. Alla medlemmar får ett eget klubbkort och Papricaklubbens tidning 5 gånger om året. Vi bjuder också alla barn som är medlemmar på en utvald frukt eller grönsak varje gång ni handlar i butiken, visa bara upp klubbkortet för personalen.

*Gå med i Papricaklubben idag så får du som förälder en rabattkupong på 10% tillsammans med ditt barns klubbkort.

Till papricaklubben

Bonus med BookBeat

Med BookBeat får du tillgång till över hundratusen ljud- och e-böcker i din mobil eller surfplatta. Som medlem i Klubb Hjärtat och stammis på ICA kan du nu få bonus hos BookBeat. Bonusen samlas i en gemensam pott som du kan använda precis som du vill på Apotek Hjärtat eller ICA.

Till erbjudandet


Erbjudande på Scandic

Bo förmånligt på Scandic. Se aktuella erbjudanden just nu för dig som är stammis på ICA.

Läs mer och boka här

Olycksfallförsäkring - 3 månader kostnadsfritt

Medlemmar i Klubb Hjärtat som tecknar ICA Försäkrings olycksfallsförsäkring får tre månader utan kostnad. Detta gäller oavsett antal försäkrade, värde för tex en familj på 4 personer är 687:-. Kan ej kombineras med andra kampanjer. Tre månader aktiveras automatiskt och erbjudandet gäller endast via länken nedan. 

Köp via denna länk


Seniorrabatt på Apotek Hjärtat

Är du medlem i Klubb Hjärtat och över 65 år? Då får du 5% seinorrabatt! Rabatten gäller hela sortimentet* på tisdagar/onsdagar både i våra apotek och online. Rabatten gäller från året du fyller 65 år. Logga in som klubbmedlem och ange rabattkoden: SENIOR2021 i kassan. *Gäller ej receptköp

Läs mer här.

Gemensam bonus på Apotek Hjärtat och ICA

Är du medlem i Klubb Hjärtat och stammis på ICA? Då samlas dina poäng i en gemensam pott som du kan använda på Apotek Hjärtat eller ICA, precis som du vill.

Läs mer och villkor*


Rabatt hos Ving

Boka in en resa att se fram emot redan nu. Just nu får du förmånliga rabatter på massor av drömresor över hela världen. Du vet väl att Ving har infört klimatkompensation av samtliga flygresor, nysatsat på tågresor och miljömärkta hotell? Gäller för dig som är stammis på ICA.

Läs mer och boka här


Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2021 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.