Välgörande hudvård från naturen

Vi är stolta att få välkomna Decléor till Apotek Hjärtat! Med sina resultatinriktade produkter med eteriska oljor har de tagit världen med storm sedan 1974. Läs mer om lanseringen här.


Chansen är stor att du har hört talas om Decléor tidigare, eller kanske lagt märke till de vackra gyllene oljeserumen när du varit på spa eller hudvårdssalong. Decléor är ett ledande varumärke inom hudvård och har sin kärna i eteriska oljor och aromaterapi. I sina produktformuleringar jobbar de med rena och effektiva eteriska oljor från de bästa regionerna runt om i världen. 

 

Produkterna är varsamt sammansatta för att säkerställa effekten på huden. Utöver eteriska och botaniska oljor innehåller produkterna även andra ingredienser som salicylsyra, ferulinsyra, hyaluronsyra och mjölksyra. Målet är en både naturlig och aktiv hudvård som gör huden gott. Vi är glada att nu kunna erbjuda Decléor på apotekhjärtat.se! Du hittar alla produkter här.

 

Antidote Daily Advanced Concentrate motverkar ålderstecken, mjukgör och ger lyster till huden. 

 

Ikoniska produkter och dofter

Aromessence Oils-serumen är utmärkande för Decléor. De oljebaserade serumen har ett helt naturligt ursprung och du behöver endast tre droppar. Applicera oljan före din dagkräm för att stärka din hudvårdsrutin. 

Ytterligare en ikon för Decléor är nattbalsamen

 

Ytterligare en ikon för Decléor är nattbalsamen. De är rika nattvårdsprodukter som jobbar medan du sover. Den sköna texturen masseras enkelt in och gör att huden omedelbart känns behaglig.

 

 

Produkternas dofter har även en stor betydelse. Med sina unika sammansättningar är de menade att ge en balanserande effekt på både hud, kropp och sinne. De olika serierna har fått namn efter de eteriska oljor som jobbar med din huds specifika behov. Vilken passar dig?

Neroli Bigarade - för torr hy

Neroli Bigarade är serien för optimal återfuktning och skydd mot föroreningar, berikad med den eteriska oljan Néroli bigarade [Nr]. Neroli Bigarade passar dig med torr hud som behöver återfuktning.

 

Rosemary Officinalis - för fet och oren hy

Rosemary Officinalis är serien för en hud med orenheter. Motverkar glansig hud, förstorade porer, pormaskar och finnar. Berikad med den eteriska oljan Rosemary officinalis [Rm].

 

Green Mandarin - för hud utan lyster

Green Mandarin är serien för att boosta hudens lyster, samt motverka de första tecknen på åldrande. Serien är berikad med den eteriska oljan Green mandarin [Ma]. För en ’trött’ hud som vill ha mera lyster.

 

Lavender Fine - för mogen hud

Lavender Fine är serien för att motverka tecken på åldrande och bidra till en fastare hud, berikad med Lavender fine [Ld] eterisk olja. Lavender Fine passar dig som vill jobba anti-age.


Taggar: hudvård , naturligt , aktiv hudvård , nyheter , ansiktsvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.