No7

No7 erbjuder hudvård, kroppsvård och makeup som tar fram ditt naturliga vackra du. No7s produkter är allergitestade, dermatologiskt testade och särskilt utvecklade för att passa den känsliga huden. No7 är ett varumärke som är framtaget av den brittiska apotekskedjan Boots och startades år 1935. Ända sedan dess har No7 erbjudit kvinnor runt hela världen lyxiga produkter till ett rimligt pris. Företagets målsättning är att hjälpa kvinnor se och känna sig som sitt bästa ”jag” varje dag. No7 menar att när kvinnor känner sig självsäkra kan de ta sig an vad som helst.

En av No7s grundpelare är att vara äkta och relevanta med sitt märke gentemot sin omgivning. Detta innebär exempelvis att inte ha några supermodeller i sin marknadsföring och inte heller retuschera människorna som är med i deras reklam.

För No7 har det alltid varit viktigt att lyssna på sina kunder och utveckla nya produkter efter vad som efterfrågas. Även att hänga med i trender och hela tiden hålla sig uppdaterad om kvinnors behov har varit av stor vikt för No7. Detta sker genom kundforskning och tester av produkter som resulterar i vetenskaplig forskning och innovationsprogram. Exempel på detta är No7s serum som hjälper kvinnor att se fantastiska ut oavsett vilken ålder de än är.

Sedan starten av No7, över 80 år sedan, har varumärket fortsatt att utvecklats i takt med sin omvärld. 60-talet var en spännande tid där No7 utvecklade många spännande produkter i flera olika dramatiska och härliga färger. Ett decennium senare gick trenden mer åt det naturliga hållet och många jordnära nyanser kom ut i No7s sortiment. Här blev det även ett stort fokus på naturliga ingredienser och en ny hudserie skapades- No7 Original Formula. 80-talet handlade för No7 om att skapa flera val och alternativ för sina kunder, ett brett utbud av lösningar skapades för olika åldersgrupper och hudtyper. Idag och framåt har handlat om att skapa revolutionerande innovationer som exempelvis No7s Age-Defying serum, designad att möta olika behov i takt med att huden åldras.

Hos oss på Apotek Hjärtat hittar du bland annat No7s makeupserierna Beautifully matte och Stay Perfect som består av foundation, mascara, ögonskuggor, läppstift, rouge, bronzer och puder. Vi har även de populära ansiktsserumen i serien Protect & Perfect. Där hittar du bland annat Intense Advanced Eye Cream som innehåller hyaluronsyra och låter dig säga hejdå till mörka ringar under ögonen och svullnad i ansiktet. Serumet hjälper också att släta ut huden från linjer och rynkor. Vi har också hudvårdsserierna No7 Beautiful skin, Lift & Luminate och Restore & Renew. I serierna hittar du bland annat dagkräm med solskyddsfaktor i, rengöringskräm, nattkräm, återfuktande mask och rengöring. Upptäck även sortimentet för män med bland annat ansiktsrengöring, rakgel, schampo och duschkräm i ett samt dagkräm med SPF. Produkter speciellt anpassade för manlig hud med seriena Sensitive Care och Energising för daglig hudvård. 

Köp No7s produkter hos oss på Apotek Hjärtat!

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.