Taggar: kolai , hudvård , hårvård , vegan

Nya hår- och hudvårdsprodukter från Kolai

Nu släpper Laila Bagge och sambon Korosh Kananian fler hår- och hudvårdsprodukter under sitt gemensamma varumärke Kolai. Här kan du läsa mer om de nya skönhetsprodukterna och vilken som är Lailas egen favorit.


Efter att ha släppt både en hårvårdsserie och en hudvårdsserie fortsätter resan för Kolai och deras hårvårdsserie utökas med en återfuktande balsamspray. Hudvårdsserien får sällskap av en djuprengörande lermask och en djuprengörande ansiktsskrubb. Dessutom utökas sortimentet med en antiperspirant.

Veganska produkter med anti age-effekt

Precis som tidigare har produkterna tagits fram utifrån Lailas egna behov och andra kvinnor i hennes ålder.

– Utgångspunkten är hela tiden att vi vill ha produkter som verkar anti age, där hyn ska behålla sin elasticitet så länge som möjligt, men också att produkterna är veganska. Att produkterna tillför huden fukt och näring är superviktigt för oss. Eller det är kanske mer viktigt för mig och inte lika viktigt för Korosh som är yngre, berättar Laila. Men det roliga är att han också använder och gillar produkterna.

"

Vår lermask med kaolin är fantastisk. Den återfuktar, rengör på djupet och bygger upp och stärker hyn.


I de nya hudvårdsprodukterna hittar vi ingrediensen kaolin – en mineralrik naturlig lera. Leran är milt exfolierande och djuprengörande, har en lugnande inverkan på hyn och balanserar även talgproduktionen.

– Vår lermask med kaolin är fantastisk. Den återfuktar, rengör på djupet och bygger upp och stärker hyn. Den innehåller även niacinamid som bland annat är bra mot både finnar och pigmentfläckar. Jag som har problem med pigmentfläckar märker verkligen att min hudton blir jämnare.

Även ansiktsskrubben innehåller kaolin och det är en produkt som Laila vill slå ett extra slag för.

– En ansiktsskrubb tar bort döda hudceller, vilket är viktigt för att dag- och nattkrämen ska kunna gå in i huden och arbeta aktivt med sina ingredienser. Vår ansiktskrubb innehåller kaolin och bamboo powder, vilket gör att den även återfuktar och stärker hudbarriären.

Vilken är din personliga favorit bland nyheterna?

– Då måste jag nämna två produkter. Jag älskar vår ansiktsskrubb för man blir mjuk som en bebisrumpa efteråt. Sedan är balsamsprayen en livräddare för mig som får hänga med i väskan. Jag klarar mig inte utan den, speciellt när jag badar i saltvatten. Dels får jag en härlig beach wave-look, men den återfuktar också så att håret inte torkas ut av sol och saltvatten, säger Laila.  
 

Här är de nya produkterna från Kolai


Kolai Spray Conditioner
: Ge torrt eller slitet hår extra fukt och skydd under dagen med denna återfuktande balsamspray. Den lämnar ditt hår med härlig glans och doft. Innehåller vårdande arganolja samt proteiner och vitaminer som skyddar och stärker håret. Spraya och låt sitta i.

Kolai Clay Mask: En utslätande anti age-lermask med exfolierande BHA och AHA-syror. Den innehåller även vårdande mandelolja, porsammandragande kaolin och niacinamid som motverkar fina linjer och ger en jämnare hudton. För en mer exfolierande effekt kan du massera lätt med våta händer under tiden som masken verkar.

Kolai Face Scrub: En djuprengörande ansiktsskrubb som avlägsnar döda hudceller och pormaskar. Innehåller bland annat lugnande kokosnötsolja, exfolierande BHA och kaolin som absorberar orenheter.

Kolai All Day Deo: En mild antiperspirant med samma härliga doft som hårprodukterna från Kolai. Den håller dig fräsch hela dagen och innehåller ingredienser som glycerin och druvkärnextrakt som ger näring till huden. 

  


Taggar: kolai , hudvård , hårvård , vegan

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.