Laila Bagges nya produkter för hy, välmående och återhämtning

Att ta hand om sig själv inifrån och ut har alltid varit viktigt för Laila Bagge. Efter den lyckade lanseringen av Kolai lägger hon nu fokus på kosttillskott med Viterna.

 

Viterna By Laila Bagge är en serie kosttillskott som fokuserar på välmående och vacker hy. Här återfinns flera kollagenprodukter, veganskt multivitamin samt en zink- och magnesiumblandning för återhämtning. Ett resultat av Laila Bagges samarbete med det svenska hälsoföretaget Viterna.

 

Serien innehåller fem produkter som kommer i pulverform och kapslar. Huvudfokus ligger på ingrediensen kollagen. Ett ämne som återfinns naturligt i kroppen, bland annat i hud, ben och senor. Kollagen är ett protein som bildar fiberstrukturer som ger huden struktur och stadga.

"

Nu har jag använt produkten ett tag och tycker att min hy har fått riktigt fin lyster, berättar Laila Bagge.

– Kollagenpulvret Collaplex blandar du bara med vatten och dricker. Det smakar grönt, krispigt äpple. Pulvret innehåller en hög dos av kollagen plus ingredienser för hår, hud och naglar. Nu har jag använt produkten ett tag och tycker att min hy har fått riktigt fin lyster, berättar Laila Bagge.

 

Collaplex finns även som kapsel och båda produkterna innehåller, förutom kollagen, biotin och zink som verkar för friskt hår och hud (zink även för naglar) och C-vitamin som bidrar till immunförsvarets normala funktion.

 

– Jag är väldigt stolt över kollagenpulvret Pure Collagen som innehåller 100 procent hydrolyserat kollagen. Inga tillsatser, ingen smak, bara kollagen.

 

Utöver kollagenprodukter återfinns vitamintillskottet My Daily i serien. Det innehåller inte bara vitaminer och mineraler, utan även grönsaker och bär.

 

– Det är ganska ovanligt att vitamintillskott också innehåller vad som kallas Greens and Reds, alltså grönsaker och bär. Vi har valt att kombinera nyttigheter som spirulina, vetegräs, chlorella, rödbeta och röda bär. Ofta behöver man köpa flera olika produkter för att tillgodose sina behov. Jag ville få med alla nyttigheter i en och samma tablett. Det ska vara enkelt att må bra och känna sig pigg, säger Laila och fortsätter:

 

– För mig, som går upp så tidigt på morgnarna för att prata i radio, är återhämtning viktigt. En timme innan jag går och lägger mig tar jag därför en kapsel av zink- och magnesiumprodukten My ZMA.

 

Laila berättar att det viktigaste för henne i processen har varit att välja bra ingredienser. Att de också fick en snygg design var en bonus.

 

– Jag har tagit fram produkter som jag själv letat efter. De är enkla att använda, jag ser och känner resultat. Och jag blir glad av att titta på dem för de är så fina, det känns glammigt att ta vitaminer nu. Jag älskar glam!


Taggar: kosttillskott , kollagen , vitaminer

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.