Taggar: apolosophy , hudvård

Lyxig kroppsvård från Apolosophy

Sjunk ner i varmt bad med en ljudbok eller massera benen med en väldoftande olja och låt tankarna vandra. Att leva i nuet och ta hand om sig själv är viktigt. Upptäck nya Apolosophy Body Care som finns här när du behöver en stund för dig själv och din hud. Serien passar både dig som vill lyxa till den snabba duschen på morgonen och dig som uppskattar ett hemmaspa då och då.


Nu hittar du nya Apolosophy Body Care hos oss på Hjärtat. Det är en kroppvårdsserie framtagen med ditt välbefinnande i åtanke. Att ta hand om sin hud ger inte bara naturlig skönhet, utan ger dig också en välbehövlig paus i vardagen.

Serien passar både dig som vill lyxa till den snabba duschen på morgonen och dig som uppskattar ett hemmaspa då och då. I Apolosophy Body Care finner du allt från lotion till duschskum, sockerskrubb och kropps- och hårolja.

Med en doft av ängsull och vilda hallon blir Apolosophy Body Care en upplevelse för alla sinnen. Produkterna är berikade med mjukgörande rapsolja och lugnande havre som minskar irritation och förbereder huden för yttre påfrestningar. Ett naturligt vitamin- och mineralkomplex som dessutom hjälper till att skydda och vårda huden. Bland ingredienserna finns bland annat vitamin C som bidrar till jämnare hudton och mer lyster, samt niacinamid som bidrar till ökad elasticitet och stärker din huds barriär.


Produkternas välgörande ingredienser är förpackade i en vacker design och är gjorda av 50 procent återvunnen plast. Samtliga produkter i serien Apolosophy Body Care är veganska.

 

Hitta dina nya favoriter bland Apolosophy Body Care

En skön återfuktande lotion
Apolosophy Moisturising Body Lotion är en återfuktande kroppslotion som vårdar och bidrar till att återställa balansen i huden. Den innehåller bland annat niacinamid och en av hudens naturliga fuktgivare, natrium- och magnesiumsalter av PCA, som hjälper till att mjukgöra och skydda huden.


En silkeslen olja för hud och hår
För hår och kropp som behöver lite extra näring finns Apolosophy Silky Body & Hair Oil. Produkten är en torrolja med bland annat vitamin E och C som återfuktar, mjukgör och stärker huden. Ger din hud och hår en mjuk doft av hallon och ängsull. Massera in oljan direkt på huden eller fördela några droppar i hårtopparna.


Ett mjukt rengörande duschskum
Apolosophy Cleansing Shower Foam är en duschkräm i form av skum som skonsamt rengör huden. Innehåller bland annat havre, vitamin C och magnesium PCA som återfuktar huden samtidigt som den blir mjuk och smidig.


Ett väldoftande badskum
Sjunk ner i varmt bad med Apolosophy Soothing Bath Foam. Detta väldoftande badskum gör inte bara badet lite mysigare, utan inenhåller även lugnande och vårdande havre som lämnar huden mjuk och följsam. Skummet innehåller även niacinamid och magnesium PCA som återfuktar huden.


En vårdande hudkräm
Behöver din hud en lite rikare kräm än en lotion? Med vårdande och återfuktande ingredienser ger Apolosophy Nourishing Body Cream välbehövlig fukt till din hud. Innehåller squalane, en mjukgörande och vårdande olja som förekommer naturligt i huden, som gör huden mer följsam och motverkar torrhet.


En skonsam exfolierande sockerskrubb
Apolosophy Smoothing Sugar Scrub är en exfolierande sockerskrubb som varsamt tar bort döda hudceller på kroppen och lämnar huden mjuk och smidig. Den innehåller mjukgörande vitamin E som stärker hudens motståndskraft samt vårdande squalane.

 


Taggar: apolosophy , hudvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.