Priorin

Priorin är ett kosttillskott som bibehåller normalt hår. Tillskottet tas i form av kapslar som tillför ämnen till hårsäckarna inifrån, i motsats till en hårvårdsprodukt. Priorin består också av vitamin b5, extrakt av hirs och L-cystin. Det kan användas av vuxna och barn som är över 11 år. Som gravid bör man höra med en läkare innan man använder produkten.

Priorin finns också i from av ett schampo. Det gör håret rent och tillför ämnen till hårbotten. Schampot kan användas som ett komplement till kapslarna.

Vad innehåller en kapsel Priorin?

Priorin innehåller fyra olika komponenter. Dessa är hirsextrakt, cystin, biotin och vitamin B. Biotin går också under namnet vitamin H eller vitamin B7. Det hjälper till att bibehålla normalt hår och normal hud. L-Cystin är en av delarna i keratin, det protein som finns i håret. Extraktet av hirs är rikt på fettsyror. B-vitamin (vitamin B5) är en grupp där pantotensyra ingår.

Dosera Priorin

Eftersom att håret växer långsamt är det bra att använda kapslarna i 3-6 månader. Man bör se resultat efter 8-12 veckor.

Till en början tar man 2 kapslar om dagen. Detta gör man de tre inledande månaderna.

Efter den perioden går man över till 1 kapsel om dagen. Det går bra att ta kosttillskottet under en längre period.

Läs mer
{{filter.Title}}
(Visar {{ctrl.loadedItems}} av {{ctrl.totalItems}})
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.