Taggar: aco , sol , solkräm , solskydd

Solfavoriter från ACO

ACO erbjuder ett komplett solskyddssortiment för hela familjen. Solskydden i serien finns för både vuxna och barn och är anpassade för alla behov. Genom noga utvalda och noga bortvalda ingredienser skapar ACO effektiva solprodukter som både skyddar och är skonsamma mot huden.


Tänk på att vårsolen är stark och vårhuden oskyddad. Börja använda solskydd redan under april månad. Många ansiktskrämer och makeupprodukter innehåller spf, men det kan vara svårt att använda tillräckligt mycket. Använd därför istället ett solskydd speciellt anpassad för ansiktet. Glöm inte heller att smörja barnen innan förskola och utelek!

Solfavoriter från ACO

Ultra Light Sun Face Fluid, SPF50+

ACO Sun Ultra Light Face Fluid har en ultralätt och snabbabsorberande formula med återfuktande hyaluronsyra. Den har SPF50+ och  är särskilt utvecklat för känslig hud. Den  tolereras också väl av den extra känsliga huden runt ögonen. Passar perfekt att använda dagligen under din makeup! Handla produkten här ☀️ACO Sun Mousse, SPF30 & SPF50

Upptäck ACOs nya lätta och härliga solmoussar för både barn och vuxna. Den mjuka mousseformulan är smidig att applicera och smörja ut på huden. Formulan absorberas snabbt utan att kladda och lämnar huden återfuktad. Produkten passar alla hudtyper, även känslig hud.Handla produkten här ☀️ACO Sun Kids Active Roll-on, SPF50+ 

En sollotion speciellt utvecklad för barn med praktisk roll-on, för enkel återapplicerng. Solskyddet kan appliceras på våt hud och är extra vatten- och sandresistent. Passar perfekt att ha i strandväskan eller på förskolan för snabb och smidig återapplicering!

Handla produkten här ☀️

 

💚 Passa på att klicka hem dina favoriter här 💚

Mer från ACO Sun

Just nu har vi 20% rabatt på solprodukter från ACO. 
Passa på att klicka hem dina favoriter här


Taggar: aco , sol , solkräm , solskydd

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.