Hitta rätt hudvård för känslig hud med La Roche-Posay

Med vårdande källvatten som bas i sina produkter har det franska hudvårdsmärket La Roche-Posay blivit erkänt över hela världen. Deras hudvårdsserier riktar sig till olika hudtyper och hudtillstånd och erbjuder något för alla – här guidar vi dig rätt!


Att hitta hudvårdsprodukter som dämpar och lindrar känslig eller irriterad hud är inte alltid helt lätt. Hudvårdsmärket La Roche-Posay har specialiserat sig på känslig hud och har i samarbete med dermatologer tagit fram olika hudvårdsserier. Produkterna testas på olika former av känslig hud, till exempel atopisk hud, reaktiv hud och oren hud innan de når marknaden för att se att de tåls bra.

Hudvårdsprodukterna från La Roche-Posay har en sak gemensamt – de innehåller alla thermalskt källvatten från den franska byn La Roche-Posay. Källvattnet är känt för att vara naturligt rikt på selen som har antioxidantiska egenskaper. För att säkerställa att produkterna har hög effektivitet och tolerans använder de också bara ett minimalt antal ingredienser i rätt aktiv koncentration.

Hos Apotek Hjärtat hittar du La Roche-Posays skonsamma hudvårdsserier som passar både vuxna och barn. Läs mer om de olika serierna här nedan.

Vilken serie från La Roche-Posay passar dig?


Toleriane
– lugnar känslig och intolerant hy

Stram, stickande eller torr hy? Toleriane är en storfavorit hos de med känslig och intolerant hy. Ansiktsprodukterna har en hög tolerans och hjälper till att lindra hyns obehag samt stärka hudbarriären.
 


Effaclar – minskar orenheter

Har du fet hy eller igentäppta porer? Effaclar är en komplett ansiktsserie som passar alla olika former av fet eller oren hy. Produkterna bjuder på välbehövlig fukt samtidigt som de hjälper till att minska orenheter, dämpa blankhet och ger en jämnare hudton.


Rosaliac – lindrar rodnad

Rosalic är en serie som lugnar och stärker känslig hy som har en tendens för rodnad. Får du kraftig rodnad eller blossande kan Rosaliac AR Intense hjälpa – ett serum med svalkande och lugnande egenskaper som motverkar återkommande problem.
 


Anthelios
– solskydd för hela familjen

Anthelios är en serie solskydd för både ansikte och kropp som även passar dig med känslig och solintolerant hud. Solskydden ger ett mycket högt, fotostabilt och bredspektrat UV-skydd och finns både i krämform, lotion och spray. Solskydd från La Roche-Posay rekommenderas av mer än 50 000 dermatologer.*

*Undersökning av dermokosmetiska marknaden utförd av IQVIA i 52 länder och annan partner; mellan november 2018 och juli 2019 tillsammans med dermatologer i 46 länder och mer än 80% av världens GDP.


Cicaplast
– stärker och skyddar huden

För torr, sprucken och irriterad hud finns den skyddande SOS-serien Cicaplast som passar alla typer av försvagad och irriterad hud. Produkterna verkar lugnande, skyddande och återuppbyggande på huden. Lämplig för hela familjen.
 


Lipikar
– kroppsvård för hela familjen

Kroppsvårdsserien Lipikar innehåller milda rengörande och vårdande produkter till både stora och små. Den skonsamma serien erbjuder både lugnande produkter för torr och kliande hud samt produkter för dig med välbalanserad hud som vill ha lite extra vårdande kroppsvård.   


Hydraphase
– 24 timmar intensiv fukt

Få mjuk och smidig hy med ansiktsserien Hydraphase som erbjuder 24 timmars intensiv återfuktning. Produkterna hjälper till att mjuka upp torra partier och ger ökad lyster till torr hy. Använd gärna det återfuktande serumet i serien under din dagcreme för extra effekt.


Pigmentclar
– reducerar pigmentfläckar

Ansiktsserien Pigmentclar riktar sig till dig med känslig hud som har pigmentförändringar. Produkterna bidrar till en jämnare hudton med lyster och hjälper till att förebygga och reducera synligheten av pigmentförändringar.


Taggar: hudvård , känslig hy , ansiktsvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.