Indy Beauty

Indy Beauty

Indy Beauty står för independent beauty - skönhet på dina villkor och för din egen skull, och varumärket erbjuder ett heltäckande skönhetssortiment med hudvård, hårvård, makeup och tillbehör. Produkterna utvecklas med kvalitet i fokus och innehåller aktiva vårdande ingredienser som stärker hud och hår.

Alla Indy Beautys produkter är veganska, certifierade av Djurens Rätt och tillverkas i Sverige med naturliga extrakt och oljor från växtriket. Produkterna testas inte på djur och innehåller inte heller några ingredienser av animaliskt ursprung. Tanken bakom varumärket är att kunna erbjuda prisvärda, kvalitativa, effektiva, veganska skönhetsprodukter som är snälla mot din hud och din omvärld.

Indy Beauty tror på ett alternativt skönhetsideal – ett ideal där måsten, skam och känslor av otillräcklighet inte finns. För Indy Beauty är välbefinnande är en känsla av harmoni mellan insida och utsida. Därför samarbetar de aktivt med organisationer som Suicide Zero, Tjejzonen och Djurens Rätt.

I sortimentet hittar du skönhetsprodukter som vårdar både kropp och ansikte. Make-up med bland annat fixeringspuder, semi-matt läppstift och ofärgad primer. Ansiktsrengöring med djuprengörande lermask, vårdande serum och dagkräm som bidrar med aktiva ingredienser som gör skillnad. Kroppsvård med sammetslen body lotion, ljuvliga handkrämer och aluminiumfri deodorant. Skönhetsprodukter som skämmer bort dig samtidigt som de skonsamma mot dig och omgivning.

Köp Indy Beauty online hos Apotek Hjärtat!

54 produkter

Visa fler

Visar 24 av 54 produkter