Nå din målvikt snabbare med XL-S Medical

XL-S Medical är en serie produkter för dig som redan har bestämt dig för en livsstilsförändring och vill ha snabbare resultat. Produkterna tas i samband med måltid och har kliniskt dokumenterad effekt att hjälpa dig gå ner mer i vikt än genom att enbart äta kalorisnål kost och motionera regelbundet. XL-S serien består av tre olika produkter för olika behov.

 

XL-S serien består av 

XL-S Medical Forte 5 innehåller Okranol, ett patenterat naturligt fiberkomplex som binder fett i kosten och minskar därmed kroppsvikten och mängden befintligt kroppsfett. Forte 5 kan hjälpa dig att gå ner upp till 5 gånger mer i vikt än med enbart kalorisnål diet.

 

XL-S Medical Fat Binder hjälper dig att gå ner upp till 3 gånger mer i vikt än med enbart kalorisnål kost. Den verksamma substansen binder upp till 28% av fettet i kosten samtidigt som den dämpar aptiten och balanserar blocksockernivån. Produkten finns i två olika format; som tabletter eller som pulversticks.

 

XL-S Medical Max Strength reducerar kaloriupptaget från de vanligaste näringsämnena: kolhydrater, socker och fett, samtidigt som den balanserar blocksockernivån.  På så sätt hjälper Medical Max Strength dig att gå ner ännu snabbare i vikt, den är 33% mer effektiv än XL-S Medical Fettbindare. 

 

XL-S är en serie medicintekniska produkter som rekommenderas endast till personer över 18 år. Produkterna är avsedda för viktminskning till personer med BMI över 25 och för viktkontroll efter viktminskning vid BMI 18,5-25.

 

Tips som hjälper dig att uppnå dina mål

  • Ta små steg

För att gå ner i vikt på ett mer hälsosamt sätt, ska du ha som mål att gå ner cirka 1/2 kilo i veckan, så förvänta dig inte att se resultat varje dag. Väg dig vid samma tidpunkt varje vecka. Du kommer inte bara att märka verkliga resultat på det sättet, du får också en bättre bild av hur det går på längre sikt.

 

  • Sätt upp mål som är möjliga att nå

Framgångsrik viktnedgång tar tid och kräver tålamod. Om du går ner 1/2 kilo i veckan, tar det minst 3 månader att gå ner 12 kilo. Sätt upp ett mål halvvägs på vägen, låt oss säga 2 kilo i månaden? Detta är mer hanterbart och att uppnå det ger dig en känsla av att du lyckats som du behöver för att fortsätta.

 

  • Avstå inte från kalorier

Kalorier ger oss den viktiga energi och de viktiga näringsämnen vi behöver för att fungera. För att gå ner i vikt behöver kvinnor mellan 1400 och 1600 kalorier om dagen, män mellan 1800 och 2000 kalorier - så begränsa inte ditt dagliga intag för mycket!

 

  • Snabbanta inte

Experter är överens om att snabbdieter inte fungerar i längden. Att svälta din kropp på viktiga näringsämnen försätter kroppen i svältläge, och får dig att hålla kvar kalorier för energi. Med tiden leder många snabbdieter till att man går upp mer i vikt än den vikt man hade till att börja med.

 

  • Hoppa inte över frukosten

 Att äta frukost kickstartar inte bara din hjärna och ditt system för dagen, det har också visat sig att människor som äter frukost tenderar att äta bättre eftersom de inte väljer fettbildande eller sötade livsmedel för att motverka energitapp senare på dagen.

 

För mer information om produkterna, kost-och träningsplaner och mycket annat - besök www.xlsmedical.se


Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.