Taggar: intim , underliv

10 produkter för ett underbart underliv

Underlivets gyllene regler är följande: använd inte vanlig tvål, tvätta försiktigt och rubba inte den naturliga balansen. Men hur gör man för att hålla det rent, återfuktat och välmående? Här är tips på milda, vårdande produkter till ditt underliv som hjälper dig att behålla en fräsch känsla.

 

10 produkter för ett underbart underliv!

 

Fräsch känsla utan tvål

Ge ditt underliv en skomsam rengöring. Tvål tar bort det skyddande fettlagret som finns naturligt i ditt underliv. En återfettande olja är däremot ett bra alternativ till tvål. Den här mjukgörande intimoljan är anpassad för ditt känsliga underliv och gör rent
utan att torka ut. Resultatet blir en behaglig, mjuk och fräsch känsla där nere.
 

 

 

Rengör med mjölksyra

När du rengör ditt underliv är det viktigt att inte rubba pH-balansen. Den här skonsamma intimtvätten har samma pH-värde som ditt underliv
och tillför dessutom lite extra kärlek i form av välgörande mjölksyra.
 

 

 

 

Löddrande favorit

För dig som gillar den löddrande känslan av tvål finns ACO intimtvål som bevarar den naturliga balansen och har en härligt len formula. Den löddrar lätt, innehåller vårdande mjölksyra och gör rent underlivet utan att torka ut eller rubba pH-värdet. En bra underlivsboost helt enkelt!
 
 

 

 


Raka rätt!

När du rakar underlivet eller bikinilinjen är det lätt att drabbas av trista, röda prickar. För att minska irritationen kan du regelbundet byta ut dina rakblad. Det kan också hjälpa att mjuka upp hårsäckarna med varmt vatten en stund innan rakning. Med en rakgel blir friktionen mindre och problem som röda prickar minimeras. RFSU Easy Shave är dessutom genomskinlig så att du ser vart du rakar. Supersmidigt!


 


Skäm bort dina hårsäckar

Röda prickar i underlivet är aldrig kul. Slipp irritation efter rakning med hjälp av en skonsam peelingkräm! RFSU Ingrown Hair Cream motverkar inåtväxande hårstrån och tar bort döda hudceller. Du kan använda den i underlivet – men även i armhålorna eller på benen – för att slippa problem med röda rakprickar. En perfekt allt-i-ett-produkt att ta till under bikinisäsongen!
 

 

 

Minska irritationen

Trots att du rakar försiktigt, medhårs och med en bra rakgel kan dina hårsäckar bli irriterade. Den här kylande gelen är räddaren i nöden mot röda prickar i underlivet. Ta för vana att smörja ditt underliv med den här efter rakning. Den går snabbt in i huden och minskar irritationen –
ett plus är den milda men härliga doften!
 
 

 

 

Fuktboosta!

Du smörjer förmodligen in både dina fötter och händer ibland – men återfuktar du ditt underliv? ACO Intimate Care Moisturising Gel ger en härlig fuktboost till torra och känsliga slemhinnor och efterlämnar en skön känsla.


 

 

 

Smidig uppfräschning

När du är ute efter en snabb uppfräschning är rengöringswipes räddningen. ACO Intimate Care Cleansing Wipes återfuktar, efterlämnar en len känsla och rengör skonsamt. Den smidiga förpackningen är dessutom perfekt för väskan.

 

 

För varma dagar

Det är inget konstigt att vaginan luktar lite, det betyder att den fungerar! Men ljumskarna har svettkörtlar och kan precis som svetten under armarna, orsaka dålig lukt. Om du besväras av detta finns pH-balanserade deodoranter för just intimområdet. DeoDocs produkter kommer i flera goda dofter och passar även för män. (Om en dålig lukt däremot kommer från flytningar eller på annat sätt inifrån vaginan kan det bero på en obalans som kan behöva behandlas.)

 

 

 

Hitta balansen

Ibland är obalans i underlivet ett faktum. Det kan visa sig genom till exempel flytningar, dåligt lukt eller irritation och beror ofta på att pH-värdet blivit rubbat. Lyckligtvis går balansen att återställa med mjölksyra! Lactal Balans gel återställer balansen inom en vecka och är förpackad i smidiga tuber.

 


Taggar: intim , underliv

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.