Taggar: intimvård

Skonsam intimvård från Hjärtat

Underlivet är känsligt och kan ofta behöva lite extra omtanke med produkter som bevarar den naturliga pH-balansen. Nu nylanseras Apotek Hjärtats milda och skonsamma intimvårdsserie, där en stor del av produkterna har märkningen Asthma&Allergy Nordic.

Produkternas formula har arbetats om något, och de flesta produkter i serien har fått den nya märkningen. En rekommendation från Asthma&Allergy Nordic betyder att produkterna är ett bra alternativ för personer med till exempel allergi, astma och annan överkänslighet.

 

Alla produkter i serien är parfymfria och innehåller ingredienser som bland annat glycerin, som återfuktar, och aloe vera som vårdar och lugnar huden. Produkterna har dessutom samma pH-värde som kroppen. De går fint att använda varje dag för att förebygga och underhålla en god fuktbalans, men de kan också användas när problem uppstår, till exempel vid torra slemhinnor.

 

Hjärtats Intim Fuktcreme

Mjukgör och återfuktar med ingredienser som aloe vera, glycerin och mjukgörande oljor. Stryk på krämen efter tvätt och upprepa vid behov.

 

Hjärtats Intim Fuktgel

Precis som fuktkrämen stryks gelen på efter tvätt. Den återfuktar och är svalkande på huden. Glycerin och mjölksyra både återfuktar och bevarar fuktbalansen. 

 

Hjärtats Intim Tvål

Intimtvålen både rengör, återfuktar och vårdar. Den innehåller bland annat panthenol som lindrar, lugnar och stärker hudbarriären. 

 

Hjärtats Intim Tvättolja  

För den som föredrar en olja framför tvål passar denna mjukgörande rengöring fint. Extra bra passar den vid problem med torra slemhinnor, eftersom den kan användas utan vatten. Innehåller bland annat aloe vera och E-vitamin som lugnar och vårdar huden.

 


Taggar: intimvård

Rekommenderade artiklar

Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.