Välbefinnande i varje droppe

Apolosophy Scented Care är vår serie av kroppsvård som erbjuder välbefinnande i varje droppe. Det är en prisvärd serie, tillverkad i Sverige, som består av djupt återfuktande och mjukgörande produkter med ljuvliga dofter. När du vill ge kroppen lite extra kärlek finns Apolosophy Scented Care där och bara väntar på att få skämma bort dig.

 

 

Huden är fantastisk. Det är människans största organ och vårt främsta skydd mot yttre påfrestning. För att se till att huden är redo för alla vardagens utmaningar är det viktigt att återfukta den regelbundet. Med Apolosophy Scented Care kan du njuta av härliga, friska och fräscha dofter samtidigt som du kan känna dig trygg i att varje ingrediens är noggrant utvald och dermatologiskt testad för att vårda din hud. Dessutom kommer serien i vackra och inspirerande förpackningar som blir pricken över i:et i badrummet.

Serien består av body lotion och shower cream i tre olika, lyxiga dofter:

Crisp grapefruit & juicy mango. Krispig, exotisk doft av grapefrukt och mango. Innehåller ett naturligt extrakt från mango.

Soft almond & smooth vanilla. Härligt mjuk doft av mandel och len vanilj. Innehåller ett naturligt extrakt från honung.

Fresh flowers & warm musk. Fräsch och behaglig doft av blommor och varm mysk. Innehåller ett naturligt extrakt från körsbärsblomma.

 

Apolosophy Scented Care shower cream

De tre duschkrämerna i serien består alla av samma bärande, vårdande ingredienser, däribland glycerin, panthenol och mandelolja. Det ger en duschtvål som rengör skonsamt samtidigt som den verkar fuktgivande och vårdande. Formulan är krämig och vid användning skummar duschkrämen ordentligt – så härligt att du redan längtar till nästa dusch.

 

Apolosophy Scented Care body lotion

Precis som duschkrämen är seriens body lotions återfuktande och mjukgörande samtidigt som ingredienser som glycerin, mandelolja, squalane och sheasmör verkar för att vårda huden. Formulan är rik och fyllig, men vid applicering sjunker den snabbt in i huden utan att lämna kladd. En riktig vardagshjälte för torr hud.

 


Taggar: apolosophy , apolosophy scented care , apolosophy hud
Apotek med tillstånd av Läkemedelsverket
Kontrollera att webbplatsen är laglig
Kontrollera att webbplatsen är laglig

© 2023 Apotek Hjärtat AB. Vi använder cookies. Läs mer om användning av cookies.